Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Galtür

Inclusief 6-daagse skipas

De hoge ligging van het Oostenrijkse dorpje maakt een wintersport in Galtür heel sneeuwzeker. En dat komt goed uit, want je boekt een vakantie naar Galtür inclusief skipas. Suis van de blauwe, rode en zwarte pistes van skigebied Silvapark Galtür. Of verken de loipes van de Silvretta Arena en geniet van het uitzicht op de toppen van het Silvretta-gebergte vanaf de Höhenloipe. Hierna heb je de warme chocolademelk wel verdiend.

Sneeuwzekere wintersport Galtür

In deelstraat Tirol, in het uiterste westen van het land, ligt het Oostenrijkse dorpje Galtür. Op een hoogte van 1584 meter, en daardoor erg sneeuwzeker. Ideaal dus voor een wintersport in Galtür. Die je bij TUI boekt inclusief 6-daagse skipas. Zodat je tijdens de vakantie in Oostenrijk zonder bijkomende kosten de 40 kilometer aan blauwe, rode en zwarte piste van skigebied Silvapark Galtür onveilig maakt. Neem je ook de kids mee op skivakantie in de Alpen? Ook die vermaken zich prima, in de sneeuwrijke kabouterwereld en op de oefenpiste. En met warme chocolademelk en Apfelstrudel in het hotel in Galtür natuurlijk.

Langlaufen in Oostenrijk

Niet skiën maar langlaufen tijdens een wintersport in Galtür? Dat kan in skigebied Silvretta Arena, waar het Silvapark Galtür onderdeel van uitmaakt. Waar je je op 73 kilometer aan loipe geen moment hoeft te vervelen. Onze aanrader: de Höhenloipe naar de Silvretta Stausee. Een waterreservoir op maar liefst 2040 meter hoogte. Voor een panoramisch uitzicht op het bevroren water en de hoge, besneeuwde toppen van het Silvretta-gebergte. Om daarna lekker op te warmen in een van de gezellige après-skibars in Galtür.

Bekijk alle Wintersport vakanties Galtür (1)