TUI Omruilgarantie: Tot de dag voor vertrek je vakantie gratis omruilen
Saalbach

Wintersport Saalbach

Inclusief 6-daagse skipas
  1. Wintersport
  2. Oostenrijk
  3. Salzburgerland
  4. Skigebied Skicircus
  5. Saalbach

Sneeuwpret is waar het om draait tijdens een wintersport Saalbach. Je verblijft niet voor niks in het Oostenrijkse Skicircus. Met zijn 270 kilometer aan afwisselende pistes, vijf verlichtte rodelbanen en nachtelijke fakkelwandeltochten kan van verveling geen sprake zijn. En anders kun je altijd nog de après-ski in duiken of de wellness in het luxe hotel van TUI opzoeken. Pret verzekerd. 

Vervoerstype
Mijn ideale slaapplek is Hotel(4) Direct aan de piste(1)

Sneeuwpret in het Skicircus

Hooggeëerd publiek. Laat je betoveren door de Oostenrijkse Alpen en geniet in het Skicircus de hele dag door van sneeuwpret. Net als waar het in een echt circus om draait. Alleen dan met sneeuw. Tijdens een wintersport Saalbach verblijf je in het bekende Skicircus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Fieberbrunn dat een van de grootste skigebied van Oostenrijk is. Meer dan 270 kilometer aan pistes liggen er voor je klaar. En dan hebben we de après-ski nog niet eens genoemd. In Saalbach verveel je je ’s winters echt niet.

Nachtelijke activiteiten in Saalbach

Toegankelijke afdalingen die dwars door het liefelijke berglandschap kronkelen; een wintersport Saalbach is vooral voor beginners ideaal. Echt steile toppen vind je er niet en met 140 kilometer aan blauwe pistes is er genoeg keus voor wie net op de latten staat. Ondertussen kunnen gevorderden het snelle WK-traject van de 1.984 meter hoge Zwölfer uitproberen. Zorg je er voor dat je ’s avonds nog energie hebt? De vijf verlichte rodelbanen, de nachtelijke fakkelwandeltocht en de rit met de arrenslee zijn echte aanraders tijdens een wintersport in Saalbach. 

Rozig je bed in of losgaan in de après-ski

In het luxe 4 sterrenhotel opwarmen door de wellness op te zoeken en door aan te schuiven bij de wekelijkse kaasfondue; ontspanning is ook erg belangrijk tijdens een wintersport Saalbach. Gelukkig kun je altijd terecht in het luxe hotel van TUI. Wie daarna nog niet heerlijk rozig is kan het mondaine centrum van Saalbach in duiken. Laat daar dan net de bruisende après-ski losbarsten waarbij de schnaps over de bars vliegen. Dansen op hippe feestmuziek en met z’n allen jodelen; het maakt de wintersport Saalbach helemaal compleet. 

Bekijk alle Wintersport vakanties Saalbach (4)