NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Wintersport Kitzbühel - Kirchberg

Inclusief 6-daagse skipas

Kitzbühel en Kirchberg zijn klinkende namen voor een wintersport in Oostenrijk. En dat is niet voor niets. Beide dorpen maken deel uit van het prestigieuze skigebied Kitzbüheler Alpen in Oostenrijk, waar je van december tot april sneeuwzeker kunt skiën. En met maar liefst 170 kilometer aan pistes zul je je niet vervelen tijdens een wintersport in Kitzbühel-Kirchberg. Maar ook voor de bruisende après-ski ben je hier aan het juiste adres!

Populaire bestemmingen

Veelzijdige skivakantie in de Kitzbüheler Alpen

De Tiroolse dorpen Kitzbühel en Kirchberg maken deel uit van het prestigieuze skigebied Kitzbüheler Alpen. Met maar liefst 170 kilometer aan pistes, die geschikt zijn voor zowel beginnende als gevorderde wintersporters, is dit moderne skigebied een perfecte bestemming voor skitochten van dorp naar dorp. Je kunt bij aankomst in het hotel vrijwel directe de piste op, want je boekt een skivakantie naar Oostenrijk bij TUI altijd inclusief skipas!

Op de beroemde Hahnenkamm, ook wel de Streif genoemd, leven de besten onder de skiërs zich uit, terwijl beginners een poging wagen de blauwe afdaling onder de Fleckalmbahn. Snowboarders vinden hun stek aan de Kitzbüheler Horn. Sta je voor het eerst op de latten? Beneden in het dal, zowel in Kitzbühel en Kirchberg, zijn verschillende skischolen en een aantal gratis oefenliften gevestigd.

Après skiën in Kitzbühel- Kirchberg

Een keer zonder latten op stap? Ga rodelen tijdens een wintersport in Kitzbühel-Kirchberg! De 3,5 kilometer lange rodelbaan in Kirchberg is zowel overdag als ’s avonds geopend en bevindt zich op de Gaisberg. Voor wie hierna nog energie over heeft, gaat après skiën in Kirchberg. Tijdens de wintermaanden komen hier massa’s Nederlanders om te genieten van de gezelligheid. Populaire hotspots zijn de London Pub, Eisbar en Der Tiroler. Maar ook in Kitzbühel is het feest. Rondom het centrale plein vind je een aantal discotheken, waar je kunt feesten tot in de late uurtjes!

Bekijk alle Wintersport vakanties Kitzbühel - Kirchberg (6)