Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Mittersill

Inclusief 6-daagse skipas

Een heerlijke skitour in het skigebied Kitzbühel-Kirchberg, een romantische arrensledetocht door het Nationaal Park Hohe Tauern of laat je kunsten zien op de schaatsbaan: tijdens een wintersport in Mittersill kan het allemaal. Tel daar de typisch Tiroolse gastvrijheid in dit authentieke wintersportdorp bij op en de ideale wintersportcombinatie is compleet!

Wintersport Mittersill

Sneeuwzeker en inclusief skipas

Op circa 10 uur rijden vanaf Nederland bereik je het wintersportdorp Mittersill, dat geroemd wordt om zijn ligging middenin het Nationaal Park Hohe Tauern. Dankzij de besneeuwde bergtoppen en uitgestrekte gletsjervlakten is dit natuurgebied, dat gedeeltelijk in het Salzburgerland in de regio Oberpinzgau ligt, een prachtplaatje om te zien. Daarnaast heeft een wintersport in Mittersill nog een aantal voordelen. Zo verblijf je hier in een 4 sterren hotel van TUI, waardoor je volop gebruik kunt maken van faciliteiten als de wellness. Een ander voordeel is dat je bij TUI een wintersport naar Mittersill inclusief skipas boekt, zodat je bij aankomst vrijwel direct de piste op kunt. Bovendien zijn de pistes rondom Mittersill door het lange winterseizoen, van 28 november tot en met 28 april, vrij sneeuwzeker. Zo niet, dan helpen de sneeuwkanonnen hier een handje mee.

Skiën in Kitzbühel - Kirchberg

Mittersill is niet direct aangesloten op een skigebied, maar vormt wel de perfecte uitvalsbasis om skigebieden als Kitzbühel-Kirchberg te verkennen. Vanuit het dorp kun je de skilift pakken hier naar toe, om de in totaal 179 kilometer aan pistes te trotseren. Als je een middag geen zin hebt om op de pistes te staan tijdens een wintersport in Mittersill, dan zijn er nog genoeg andere mogelijkheden van vertier. Ga bijvoorbeeld van de rodelbaan of laat je kunsten zien op de schaatsbaan. Of kies voor een romantische arrensledetocht, waarbij je samen met je reisgezelschap uit kunt kijken over het glinsterende witte sneeuwdek. Gegarandeerd een ervaring om nooit meer te vergeten!