Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Wintersport Skigebied Skicircus

Inclusief 6-daagse skipas

Tijdens een wintersport skigebied Skicircus speel je zelf de hoofdrol in een uitdagende tv-commercial. De steile, zwarte pistes van dit Oostenrijkse skigebied zorgen voor heel wat spanning. Beginners kunnen oefenen op de 140 kilometer aan blauwe pistes. Uitrusten doe je vervolgens bij een van de sfeervolle alpenhutten met een warme Kaiserschmarrn. Of zoek de apres-ski op in de dorpen Saalbach, Hinterglemm of Leogang.

Populaire bestemmingen

Skicircus: als een acrobaat op wintersport

Ken je de reclame waarbij skiërs van steile rotswanden naar beneden skiën en de sneeuw omhoog stuift? Die tv-spot is opgenomen in het Oostenrijkse skigebied Skicircus bij de dorpen Saalbach, Hinterglemm en Leogang. Vooral gevorderde skiërs zullen de 18 kilometer aan zwarte pistes zeker waarderen. Al zijn er op de 140 kilometer aan blauwe pistes en 112 kilometer aan rode pistes ook genoeg uitdagingen te vinden voor de beginners. En dan zijn de mogelijkheden voor het maken van skitochten ook nog eens eindeloos. Je begrijpt dat van verveling geen sprake kan zijn tijdens een wintersport skigebied Skicircus. Toe aan ontspanning? Dat kan in de sauna bij het hotel van TUI.

Van dorp naar dorp skiën

Gezellige dorpen, lekker eten op de pistes én de bruisende apres-ski zorgen ervoor dat skigebied Skicircus een populair wintersportadres is. In zowel Saalbach, Hinterglemm en Leogang kun je met TUI verblijven in een luxe hotel of sfeervol appartement. De sneeuwzekere pistes verbinden de dorpen met elkaar. Tijdens een wintersport skigebied Skicircus ski je dan ook zo van het ene dorp naar het andere. Onderweg is het goed toeven bij een van de berghutten met een stuk huisgemaakte apfelstrudel of een warme kaiserschmarrn. En zodra je aankomt in een van de dorpen van het skicircus is het tijd om te feesten. Het bier wordt al vroeg getapt, dus jetzt geht los!

Bekijk alle Wintersport vakanties Skigebied Skicircus (10)