Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Viehhofen

Inclusief 6-daagse skipas

Duik tijdens een wintersport Viehhofen het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang in, race van de witte pistes en maak uw gaafste ‘tricks’ in de funparks. Of u nu een beginner bent of meteen al op de diepzwarte pistes aan de ‘Schattberg’-zijde staat, het Oostenrijkse Viehhofen is leuk voor iedereen.

Wintersport Viehhofen

Voor beginners en echte ‘cracks’

Een wintersport Viehhofen leidt u naar Oostenrijk waar u in het skigebied Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang ruim 200 kilometer aan pistes vindt.
Wie voor het eerst de latten onderbindt, kan de brede oefenpistes op. Met 90 kilometer aan blauwe pistes en 95 kilometer rode pistes kan de beginnende tot lichtgevorderde skiër prima uit de voeten. De echte ‘cracks’ kunnen op de 4 kilometer lange afdaling aan de ‘Schattberg’-zijde hun kunsten vertonen. Deze diepzwarte afdaling maakt onderdeel uit van de 15 kilometer aan zwarte pistes.

Doordat de pistes ver verspreid liggen over het dal zijn er diverse skitochten mogelijk. Met 10 kilometer aan routes kunt u tijdens het skiën iets meer van de omgeving zien. Snowboarders hebben het goed in Viehhofen, want met twee funparks met allerlei obstakels en een boardercross is er genoeg te verkennen. Langlaufers kunnen hun hart ophalen op de 10 kilometer loipes.

Geen zorgen over de laatste bus

Na het skiën maakt u het gezellig in een van de après-skihutten van Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang. Snel rennen om de laatste bus te halen hoeft hier niet, want vanuit Saalbach kunt u met gemak terugskiën via de dalafdaling naar Viehhofen. Wanneer u ’s avonds dan weer op uw matras neerploft kunt u voldaan terugkijken op een mooie dag op de pistes. U verblijft met TUI in een 4 sterren vakantiepark inclusief 6-daagse skipas. Ook het prachtige uitzicht op de omliggende bergen is inbegrepen. De kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in de bijbehorende speeltuin of in het zwembad. Daarnaast is er een uitgebreid wellnesslandschap en het restaurant zorgt voor de inwendige mens.