Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Villach

Inclusief 6-daagse skipas

Op luxe wintersportvakantie in Karinthië? Boek dan een wintersport naar Villach bij TUI. Dit skidorp in Zuid-Oostenrijk heeft een unieke ligging op het drielandenpunt, waardoor een afdaling in Italië en Slovenië vanuit je luxe hotel in Villach snel is gemaakt. Zelf beschikt het dorp niet over veel pistekilometers, wat ideaal is voor beginners of een gezinsvakantie met kinderen. Sluit de dag ontspannen af in de Kärntentherme!

Wintersport Villach
  • Skiën in drie landen
  • Luxe wintersportvakantie in Karinthië
  • Vlak bij skigebied Gerlitzen Alpe
  • Uitgebreide wellness faciliteiten
  • Alleen bij TUI

Luxe wintersportvakantie in Villach

Prachtig gelegen op het drielandenpunt Oostenrijk, Italië en Slovenië, in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië, ligt het gemoedelijke skidorp Villach. Het gunstige prijsniveau, het heerlijke weer en de relatief makkelijke pistes maken deze bestemming uitermate geschikt voor zowel beginnende skiërs als gezinsvakanties met kinderen. Daarnaast zijn de ski- en snowboardlessen, de liftpassen en shuttleservice naar de skilift inbegrepen.

In Gerlitzen, het grootste skigebied rondom Villach, vind je ruim 52 blauwe en rode pistes. Vanuit het dorpje Annenheim vlakbij Villach gaat een kabelbaan omhoog naar de Kanzelhöhe (1526 meter). En met een stoeltjeslift kom je op de 1911 meter hoge top van de Gerlitzen Alpe. Na een actieve dag in de sneeuw kun je in het hotel van TUI een hapje gaan eten in het restaurant, om vervolgens op te warmen in het aangrenzende Kärntentherme, het grootste wellness center van Karinthië. Ontspannen terwijl je uitkijkt op de prachtig bevroren Ossiacher See en de fraaie Gerlitzen Alpe!

Skiën in drie landen

Dankzij de ligging op het drielandenpunt kun je vanuit je luxe 4 sterren ROBINSON hotel in Villach skiën in drie verschillende landen, als dat geen bijzondere skivakantie in Oostenrijk wordt! In het skigebied Kranjska Gora in Slovenië vind je maar liefst 20 kilometer skipistes en 40 kilometer om te crosscountrieën. Ook een dagje skiën in het Italiaanse skigebied van Tarvisio is gemakkelijk te doen tijdens je wintersport in Villach. Hier vind je circa 25 kilometer aan pistes. Mocht je helemaal geen zin hebben in een dagje sneeuw dan zijn er in Villach zijn genoeg winkelmogelijkheden, zodat je lekker een dagje kunt shoppen.