Wintersport Karinthië

Inclusief 6-daagse skipas

Zonnebril op, badjas mee en op naar Karinthië! De streek in het zuiden van Oostenrijk staat bekend om de vele zonuren en de romantische landschappen. Hier ski je in de kindvriendelijke skigebieden met de zon op je bol. Het decor van bevroren watervallen, besneeuwde bossen en meren die bedekt zijn met een ijslaag zorgen voor romantiek tijdens een wintersport Karinthië. In de Kärntentherme bij Villach geniet je volop van het uitzicht.

Het winterwonderland van zonnig Karinthië

Een kindvriendelijke en zonnige wintersport is waar het om draait in Karinthië. De streek in het zuiden van Oostenrijk staat bekend om zijn vele zonuren. Zelfs in de wintermaanden. Maar ook om de gemoedelijke dorpjes en de vele blauwe en rode pistes. Ideaal voor kinderen en beginners dus. Kies bij TUI voor een hotel in het dorp Mallnitz en de grillige bergen van het Nationaal Park Hohe Tauern liggen aan je voeten. Over dit park gesproken: de bevroren watervallen, de besneeuwde bossen en de ijslaag op de meertjes zorgen samen voor een heus winterwonderland. Tijdens een wintersport Karinthië kun je dan ook romantische winterwandelingen maken.

Het romantische decor van Villach

Over romantiek gesproken; die viert tijdens een wintersport Karinthië hoog tij in het luxe 4 sterrenhotel in Villach. Het hotel is namelijk gebouwd aan de voet van een beboste berghelling die met een laag sneeuw extra sfeervol oogt. Ook de bevroren Ossiacher See ligt voor de deur. Het spiegelgladde (ijs) oppervlakte steekt prachtig af tegen de omringende bossen en de Gerlitzen Alpen. En van dit pittoreske decor geniet je volop in de Kärntentherme, wat het grootste wellness center van Karinthië is. Het spacomplex heeft imposante glazen puien zodat je van het uitzicht kunt genieten. En dat terwijl je zelf lekker warm bubbelt in de jacuzzi. Zo moet een wintersport zijn.

Bekijk alle Wintersport vakanties Karinthië (5)