TUI FLY TICKET SALE
TUI Ticketsale

TUI FLY Ticket Sale

Het is weer Ticket Sale! Nu tijdelijk retourtickets met scherpe prijzen naar heel veel bestemmingen.

eenmalig kosteloos wijzigen

* Let op! Prijzen zijn exclusief € 15 boekingskosten.

Ticket Sale

De Ticket Sale van TUI is weer begonnen. Goedkoop naar tropische bestemmingen vliegen willen we allemaal wel. Tijdens de TUI Ticket Sale kan dat. Al voor 499 euro p.p. vlieg je naar Curaçao of Bonaire. En Mallorca kost nog geen 100 euro p.p. Overigens loont het om flexibel te zijn. Zo kun je in het overzichtelijke prijsoverzicht verschillende data en prijzen zien. Word de vliegdatum kiezen een stuk makkelijker van.

Korting op vliegtickets

Goedkope vliegtickets naar zonnige bestemmingen. Klinkt niet alleen als een droomdeal, dat is het ook echt. Tijdens de TUI Ticket Sale profiteer je namelijk van een flinke korting op de vliegtickets. Zo vlieg je al voor 499 euro p.p. naar tropische bestemmingen als Curaçao, Aruba en Bonaire. En de retourvlucht is bij de prijs inbegrepen. Waar wacht je nog op? Pak de koffer maar vast in. Wil je meteen ook de accommodatie vastleggen? Dat kan natuurlijk prima bij ons. We hebben een ruim aanbod van hotels, appartementen en vakantiehuizen waar je uit kunt kiezen. En dat kan zo luxe en comfortabel mogelijk. Op de tickets heb je alvast bespaard, dus die luxe kost eigenlijk niks extra’s.

Goedkoop vliegen met TUI

Voor minder dan 100 euro naar Spanje vliegen? Dat kan niet alleen bij lowbudget-vliegmaatschappijen. Ook tijdens de TUI Ticket Sale kosten vliegtickets naar bijvoorbeeld Mallorca je bijna niks. En in ons overzichtelijke prijsoverzicht kun je meteen zien wat de tickets je gaan kosten op jouw voorkeursdag. Dat kan per dag honderden euro’s schelen, dus het loont om flexibel te zijn. Een paar dagen genieten van de idyllische baaien, sfeervolle badplaatsen en glooiende bergen op Mallorca kan al voor 99 euro retour. Nog een voordeel van de TUI Ticket Sale? Een accommodatie bijboeken hoeft niet per se. Zo kun je de vliegvakantie helemaal zelf indelen.