Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Elke bestemming heeft zijn eigen intrigerende cultuur en spectaculaire landschappen. Combineer cultuur, natuur en ontspanning en geniet van de wuivende kokospalmen en de prachtige witte zandstranden. Bij TUI boek je deze onvergetelijke droomcruises compleet verzorgd inclusief o.a. vliegreis en transfers.

Rondreis Azië

Bij TUI vind je startpakketten; de ideale start van je rondreis door Azië, tot aan volledig verzorgde rondreizen met privéchauffeur. Naar keuze boek je een individuele rondreis of een groepsrondreis. Weekje strand er achter aan? Ook dat is mogelijk!

Lees meer
Andere zeecruises

Cruise Midden-Oosten

Beleef een sprookjesachtig avontuur tijdens een cruise naar het Midden-Oosten. Deze Arabische regio telt talloze landen met een eeuwenoude geschiedenis en cultuur. Maak bijvoorbeeld kennis met Oman, waar je door de ‘zintuigprikkelende’ souk in Muscat kunt dwalen en vervolgens weer thuiskomt op een luxe cruiseschip.

Lees meer

Cruise Noord-Europa

Laat jezelf tijdens een cruise door Noord-Europa betoveren door de meest kleurrijke steden en natuurgebieden van deze regio. Zo is het mogelijk om met een luxe cruiseschip door de Noorse Fjorden te varen waar je uitkijkt op wonderschone kliffen, watervalletjes en meren.

Lees meer

Cruise Caribisch gebied

Tijdens een cruise naar de Caribbean kun je de talloze bezienswaardigheden van dit exotische gebied ontdekken. Wandel bijvoorbeeld over de Koningin Emmabrug in Willemstad, waar de pastelgekleurde huizen van de Curaçaose wijk Punda opvallend in het oog springen. Of komt tot rust in de Dominicaanse Republiek.

Lees meer