Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Adults Only Dominicaanse Republiek

Een parelwit strand met wuivende palmbomen en azuurblauw water met kleurrijke koraalriffen vormen het uitzicht vanuit een Adults Only hotel in het Dominicaanse Republiek. Een vakantie in zo’n luxe hotel voor alleen volwassenen is dan ook het best te omschrijven als paradijselijk. Ga snorkelen in de Caribische Zee, neem een plons in het zwembad of haal een mojito bij de beachbar. Privacy vind je in de suite met jacuzzi of privé zwembad.

Adults Only Dominicaanse Republiek
Bekijk alle vakanties Dominicaanse Republiek (4)

Het droomuitzicht van de Dominicaanse Republiek

In een Adults Only hotel in het Dominicaanse Republiek kun je alleen maar kiezen uit luxe hotelkamers. Allemaal staan ze aan het strand in de zuidoostelijke regio Punta Cana. Vanuit de luxe suite stap je zo het parelwitte strand op. Begraaf je voeten in het warme zand en laat de ober van de beachbar een mojito brengen. Ondertussen zorgen de wuivende palmbomen en het azuurblauwe water van de Caribische Zee voor een droomuitzicht. Maar in het All Inclusive hotel is het ook goed toeven bij het zwembad. Neem plaats op een loungebed in het zwembad en laat de zon je huid verwarmen. Een frisse plons is zo gemaakt. Wil je meer privacy? Kies dan voor een Adults Only hotel met jacuzzi of zwembad op je kamer. Ideaal voor wanneer je op honeymoon bent.

Snorkelen tussen de kleurrijke koraalriffen

Wist je dat het grootste rif van de Dominicaanse Republiek bij Punta Cana ligt? Een snorkel lenen in het Adults Only hotel en de kleurrijke onderwaterwereld bewonderen is dan ook een aanrader. De dansende koralen zitten vol met lipvissen, schildpadden en roggen. Met heel veel geluk kun je zelfs dolfijnen spotten tijdens het snorkelen. Vanuit het Adults Only Dominicaanse Republiek kun je ook mee op duikexcursie naar het Astron wrak. Een klein stukje van deze verzonken boot is nog boven water te zien, maar vooral onder het wateroppervlakte is het scheepswrak indrukwekkend. Bijkomen doe je ’s avonds in het luxe hotel in Punta Cana waar de gefrituurde hapjes al klaar staan.

Bekijk alle vakanties Dominicaanse Republiek (4)