Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Obzor

All Inclusive Obzor

  1. All Inclusive
  2. Bulgarije
  3. Zwarte Zee
  4. Obzor

Pak je strandlaken en zonnebril maar vast in, want de Bulgaarse zon roept! Obzor is de ideale bestemming wanneer je toe bent aan een portie vitamine D. Tijdens een All Inclusive in Obzor kun je zonnebaden op het strand aan de Zwarte Zee, terwijl je onbeperkt geniet van eten en drinken. Benieuwd naar de unieke historie van Bulgarije? Bezoek dan de ruïnes van de Tempel van Jupiter en rijd naar het culturele Nessebar.

Strandvakantie in Obzor: de stad van de zon

Een stralende zon en een strak blauwe lucht verwelkomen je in Obzor: een klein plaatsje aan de Zwarte Zee in Bulgarije. In de Griekse tijd bestond Obzor al en heet van oorsprong Heliopolis: stad van de zon. Deze naam is zeer toepasselijk, want aan de kust vind je een lang zandstrand dat vlak aflopend is. Dankzij de ligging vlak bij het hotel houd je het hier gerust een dag vol tijdens een All Inclusive in Obzor. Af en toe loop je hier naar toe voor een hapje en drankje. Genoeg van het zand tussen je tenen? Via de wandelpromenade achter het strand loop je zo naar het gezellige centrum van Obzor. Rondom het Svoboda plein met zijn toren en fontein vind je leuke winkeltjes en je kunt er heerlijk slenteren langs de Bulgaarse huisjes. Doordat Obzor nog relatief onontdekt is, heeft het dorpje zijn rustieke uitstaling goed weten te behouden.

Ontdek de unieke Bulgaarse historie

Obzor is een stad met een unieke historie, waar naast de Grieken ook de Romeinen een aandeel in hebben. Zij spraken namelijk van Templum Lovis, wat de Tempel van Jupiter betekent. De ruïnes van deze tempel zijn nog steeds in Obzor te vinden, en het is zeker een aanrader om daarvan de kolommen en beeldhouwfragmenten die bewaard zijn gebleven te aanschouwen. Een All Inclusive in Obzor is tevens de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan Nessebar, gelegen op nog geen uur rijden. Cultuurliefhebbers halen hier hun hart op dankzij de tientallen kerken, waaronder de 13e eeuwse Pantokratorkerk die bekend staat om zijn rijkelijke buitendecoratie.

Bekijk alle All Inclusives Obzor (2)