Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Sunny Beach

De naam geeft het al een beetje weg, maar tijdens een All Inclusive Sunny Beach draait het allemaal om zon, zee en strand. En om feesten. De Bulgaarse badplaats heeft namelijk een bruisend nachtleven met vele clubs, cafés en strandfeesten. Bijkomen kan de volgende dag op het gelijknamige strand aan de Zwarte Zee. Of zoek het waterpark bij het All Inclusive hotel van TUI op en koel af op de spetterende glijbanen.

All Inclusive Sunny Beach
  • Strandvakantie aan het zonnestrand
  • Feesten in Flowerstreet
Bekijk alle All Inclusives Sunny Beach (9)

Zonnen op Sunny Beach

Je in de watten laten leggen voor een prikkie gaat tijdens een All Inclusive Sunny Beach wel lukken. De naam zegt het al een beetje, maar in deze grootste badplaats van Bulgarije draait het allemaal om zon, zee en strand. Sunny Beach kan in de zomermaanden rekenen op zo´n 10 uur zon per dag, dus vergeet vooral niet om de zonnebrandcrème mee te nemen. De portemonnee kun je de gehele vakantie op de hotelkamer laten liggen, want alle hapjes en drankjes in het All Inclusive hotel zijn gratis. En ook een snorkel lenen om de onderwaterwereld van de Zwarte Zee te bewonderen kost je niks extra. Zo houd je geld over voor ’s avonds.

Feesten in Sunny Beach

In de avonduren bruist Sunny Beach. Dankzij de vele discotheken, cafés en strandfeesten is de badplaats erg geliefd bij jongeren die wel houden van een feestje. En vanwege de lage prijzen vloeit de alcohol hier rijkelijk. Een biertje voor een euro en een cocktail voor 1,5 euro is hier niet ongewoon. Vergeet niet om eerst een goede bodem te leggen. Anders haal je middernacht niet. Tijdens een All Inclusive Sunny Beach kun je in het hotel flink dooreten bij het diner. Niet alleen van bekende gerechten als moussaka en baklava, maar ook van de typisch Bulgaarse purlenka en tarator.

Op ontdekking in ´parel´ Nessebar

De volgende dag beginnen met een frisse duik is tijdens een All Inclusive Sunny Beach geen probleem. Kies bijvoorbeeld voor een luxe hotel met waterpark en sjees via de spetterende glijbanen zo het zwembad in. Opgefrist? Dan is het tijd voor een culturele dag. Vooral Nessebar, dat naast Sunny Beach ligt, is een aanrader. Deze schilderachtige stad wordt dankzij de kleurrijke basilieken, de huizen uit de Renaissance en de vestingmuren ook wel de ‘parel van Bulgarije’ genoemd. Tijdens het flaneren door de geplaveide straten kom je ogen tekort. Sluit de dag af bij de houten windmolen waarvandaan het uitzicht op Nessebar bij zonsondergang adembenemend is.

Bekijk alle All Inclusives Sunny Beach (9)

Veelgestelde vragen Sunny Beach

De best beoordeelde All Inclusive hotels in Sunny Beach zijn TUI BLUE Nevis, Clubhotel Evrika Beach en RIU Helios

All Inclusive hotels in Sunny Beach die direct aan het strand liggen zijn Clubhotel Evrika Beach, RIU Helios Paradise en RIU Palace Sunny Beach.

Alba is een All Inclusive hotel in Sunny Beach die geschikt is voor jongeren. 

Sunny Beach ligt in Bulgarije, daar is natuurlijk genoeg te doen. Via GoTUI.com kun je excursies boeken in Bulgarije. 

Juni tot en met september zijn de warmste maanden in Sunny Beach. Dan is het tussen de 24 en 28 graden en de zon schijnt dan gemiddeld 10 uur per dag. Als je liever het massatoerisme wilt vermijden, dan kun je het beste in het voor-of najaar gaan. Het is dan rond de 22 graden met gemiddeld 7 zonuren per dag.