Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Achental

Combineer rust met sport tijdens een Last Minute Achental. Dit dal ligt midden in Oostenrijk, op een steenworp afstand van de Duitse grens. De grote Achensee is de blikvanger van het dal, waar 5 dorpen omheen liggen. Hier maak je dus op je gemak boottochtjes op het meer. Verblijf je in Pertisau? Ga dan eens wandelen door het Karwendelmassief. Verder ontdek je hier 250 kilometer aan mountainbiketrails en 14 kilometer aan geprepareerde skipistes.

Aan het meer in het Achental

Een Last Minute Achental brengt je naar de oevers van het grootste meer in Tirol. Dit dal ligt centraal in Oostenrijk, vlakbij de Duitse grens. Hart van het Achental is de Achensee. Rondom het meer liggen 5 dorpen: Achenkirch, Maurach, Pertisau, Steinberg am Rofan en Wiesing. Daarachter rijzen de toppen van het Karwendel- en het Rofanmassief omhoog. Reken maar dat je vanuit het hotel van TUI geniet van een fenomenaal uitzicht. Kies bijvoorbeeld voor een hotel in Pertisau, direct aan de oevers van het meer. En kom je voor een wintersport naar het Achental? Dan is de skipas voor het 14 kilometer skipiste tellende skigebied in Pertisau inbegrepen.

Volop sport in het Achental

Voor een actieve vakantie zit je goed in het Achental. Dwars door de bergen van Karwendel slingert namelijk zo'n 500 kilometer wandelroute en 250 kilometer aan mountainbiketrails. Dankzij de inbegrepen Achenseekaart kun je ook meedoen aan begeleide wandelingen in de buurt van het meer. En over de Achensee gesproken, dit is echt een topbestemming voor watersportliefhebbers. Bij het dorp Achenkirch liggen diverse stranden, vanwaar je zó de Achensee inspringt voor een koele duik. Overigens kun je hier ook prima zeilen en kitesurfen. Zit je tijdens je Last Minute Achental het liefst midden in dit sportieve hart? Kies dan voor een 4 sterren familiehotel in Achenkirch.

Bekijk alle Last Minutes Achental (1)

Populaire bestemmingen