COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Italiaanse Rivièra

All Inclusive Italiaanse Rivièra

  1. All Inclusive
  2. Italië
  3. Italiaanse Rivièra

Zin in een onbezorgde zonvakantie tussen de Noord-Italiaanse bloemenpracht? Boek dan een All Inclusive aan de Italiaanse Rivièra en fiets tussen de orchideeën en bougainvilles langs de kustlijn, voordat je een duik neemt in de heldere Ligurische Zee. Of breng een bezoek aan het Museo dell'Olivo in Imperia, voordat je teruggekomen in het resort geniet van verse Italiaanse pasta.

All Inclusive Italiaanse Rivièra
  • Romantiek bij de Cinque Terre
  • Kleurrijke kustlijn

Fietsen tussen de bougainvilles

Wie een autovakantie boekt naar de Noord-Italiaanse Bloemenrivièra, een kustgebied bekend om haar bloementeelt, wordt onderweg al getrakteerd op prachtige groene heuvels en kleurrijke bloemenpracht. Eenmaal aangekomen bij het kleinschalige hotel van TUI, gelegen in de kustplaats Diano Marina, kun je een fiets huren om de omgeving verder te verkennen. Volg de kustlijn met felgekleurde orchideeën en bougainvilles of bewonder de uitgestrekte olijfboomgaarden in het binnenland. Toe aan verkoeling? Dan kun je tijdens een zonvakantie vanaf het Bagni dell'Angelo zandstrand, omringd door wuivende palmen, een duik nemen in de helderblauwe Ligurische Zee. Of geniet tijdens een All Inclusive aan de Italiaanse Rivièra van een verse cocktail aan het zwembad van het resort, zonder bijkomende kosten.

Typisch Italiaanse bezienswaardigheden

Mag tijdens een All Inclusive aan de Italiaanse Rivièra ook een bezoek aan de culturele bezienswaardigheden van de streek niet omtbreken? Dan kun je een bezoek brengen aan het nabijgelegen plaatsje Imperia. Hier vind je onder andere de Basilica di San Maurizio met een prachtige koepel, witmarmeren beelden en zuilen. Of kom alles te weten over het traject van olijf tot olijfolie in het Museo dell'Olivo, waar je na afloop natuurlijk ook leuke souvenirs kunt kopen in het winkeltje. Wie trek gekregen heeft, kan teruggekomen in het hotel genieten van overheerlijke én kosteloze verse pasta. Buon appetito!