COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Rimini

All Inclusive Rimini

  1. All Inclusive
  2. Italië
  3. Rimini

Alleen al om de gouden zandstranden zou je bij TUI zo een All Inclusive naar Rimini boeken. En om de kosteloze gelati natuurlijk, in het hotel aan zee. Heb je lang genoeg in de helderblauwe Adriatische Zee gebadderd? Maak dan een wandeling langs de Romeinse bezienswaardigheden van de Oost-Italiaanse kustplaats. Het amfitheater bijvoorbeeld, en de bijzonder goed bewaard gebleven Arco d'Augusto, de oudste gebleven boog.

All Inclusive Rimini
  • Strandvakantie aan de Adriatische Rivièra
Bekijk alle All Inclusives Rimini (2)

Gouden All Inclusive in Rimini

Aan de Adriatische Zee, aan de oostkust van Italië, ligt de populaire badplaats Rimini. Waar het kilometerslange gouden zandstrand dé plek is om van de warme zomers in Emilia-Romagna te genieten. En wie helemaal onbezorgd wil genieten, boekt bij TUI een All Inclusive naar Rimini. Zodat je onbeperkt typisch Italiaanse gelati kunt bestellen in een hotel aan zee. En natuurlijk hoef je ook voor verse lasagne verdi con spinaci je portemonnee niet meer mee te brengen. Wanneer je de geur van verse pasta ruikt, hoef je vanaf het strand alleen nog de lange winkelstraat naar het hotel over te steken. Maar eerst een duik in de Adriatische Zee. Of huur een waterfiets en verken vanaf het Bagno Egisto op je gemak het helderblauwe water.

Romeinse bezienswaardigheden in Italië

Heb je even genoeg gezwommen? En kun je ook nog wel even wachten tot de volgende maaltijd? Ontdek dan tijdens een All Inclusive Rimini de historische bezienswaardigheden van de kustplaats. Om te beginnen met het symbool van de stad: de Romeinse Arco d'Augusto. Gebouwd in de 1e eeuw v. Chr. en nog altijd een van de toegangspoorten tot de stad. Minder goed bewaard gebleven maar toch ook zeker het bewonderen waard is het 2e eeuwse Romeinse amfitheater. Om ook de Romeinse Ponte di Tiberio niet te vergeten, waarover je te voet tijdens een vakantie in Italië ook nu nog de rivier Marecchia kunt oversteken.

Bekijk alle All Inclusives Rimini (2)