Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

All inclusive Sardinië

Tijdens een All Inclusive Sardinië zal het je op dit Italiaanse eiland aan niks ontbreken. Na een dag luieren op het paradijselijke strand van Budoni staan de Italiaanse wijnen en pasta’s voor je klaar in het luxe hotel. Als toetje kun je een sunsetcruise over de Middellandse Zee maken en de grillige kliffen, pijnboombossen en authentieke dorpjes van Sardinië in al zijn glorie bewonderen. La vita è bella!

Een luxe zonvakantie op Sardinië

Idyllische baaien, parelwitte stranden en weelderige bossen maken van het Italiaanse eiland Sardinië een geliefd vakantie-eiland. En dan hebben we het nog niets eens gehad over de grillige kliffen, de stenen torens uit de Bronstijd of Nuraghe en de authentieke dorpjes onderweg. Sardinië is net zo veelzijdig als dat zij prachtig is. Wie houdt van luxe kan bij TUI een All Inclusive Sardinië boeken en verblijven in een 4 sterren hotel in Budoni. Ideaal voor de zonaanbidders. En omdat je de hele dag door van de Italiaanse keuken kunt smullen zal het je tijdens de luxe zonvakantie aan niks ontbreken.

Het paradijselijke decor van Budoni

Budoni dankt zijn gezicht aan de groene pijnboombossen en het 20 kilometer lange zandstrand. Helderblauw water van de Middellandse Zee en grillige rotsformaties maken het idyllische decor compleet. Alsof je in het paradijs bent. Tijdens een All Inclusive Sardinië verblijf je in een luxe hotel aan het strand. Voor je het weet voel je het warme zand tussen je tenen glijden. Afkoelen doe je door een duik te nemen in de Middellandse Zee. Omdat het water zo helder is kun je tijdens de zonvakantie Budoni ook goed snorkelen. Misschien spot je wel zeesterren en octopussen. ’s Avonds staan bij het diner de Dolci Sardi (Sardijnse koekjes) voor je klaar in het All Inclusive hotel.

Een ontdekkingsreis op Sardinië

Tijdens een All Inclusive Sardinië kun je het eiland verkennen met een huurauto. Bezoek de historische Nuraghe, de historische torens uit de Bronstijd. Of zet koers naar het sfeervolle stadje Posada, dat je al van verre ziet liggen. Hier draait het allemaal om de smalle straatjes rond het middeleeuwse Castello della Fava op de berg. Flaneer langs de pastelkleurige huizen en beklim de toren van het kasteel. Van boven is het uitzicht op Posada en de Middellandse Zee onvergetelijk. Bij het luxe hotel op Sardinië kun je ook een sunsetcruise boeken en bij zonsondergang met een beetje geluk dolfijnen spotten. De romantische vakantie is helemaal compleet als je op het dek van het schip de zon onder ziet zakken met een glas lokale Connonau wijn in je hand.

Bekijk alle All Inclusives Sardinië (1)