Droomzomer nu met 100,- korting! - De unieke combinatie van sport kijken en vakantie

All inclusive Sicilië

Een All Inclusive Sicilië is dé manier om even helemaal tot rust te komen. Want zeg nou zelf, wie wil er niet luieren tussen de glooiende groene heuvelen en citrusbomen, met uitzicht over de Middellandse Zee. Met een typisch Siciliaanse brioche con gelato natuurlijk. Wil je meer van het eiland zien? Alleen al de Cattedrale della Santa Vergine Maria Assunta is tijdens een vakantie in Italië een dagtrip naar Palermo waard.

Populaire bestemmingen

Luxe All Inclusive op Sicilië

Lekker tussen de glooiende heuvelen en citrusbomen van het uitzicht over de Middellandse Zee genieten. Terwijl de ober je op het terras van een rustig gelegen hotel nog van een gratis glaasje Malvasia voorziet. Tijdens een All Inclusive op Sicilië verblijf je écht in alle luxe op het Zuid-Italiaanse 'Isola Bella'. En natuurlijk is ook een typisch Italiaanse gelato bij de prijs inbegrepen. Over ijs gesproken... Wist je dat een van de typisch Siciliaanse specialiteiten brioche con gelato is? Een zoet broodje met ijs. Vreemd, maar stiekem toch wel érg lekker. Lukt het je om even uit het hotel in Campofelice di Roccella weg te komen? Struin dan door de kenmerkende smalle straatjes van de kustplaats. Langs okerkleurige huizen met gietijzeren balkons, wuivende palmen en olijfbomen. En sla ook de Torre Roccella niet over, een overblijfsel van het middeleeuwse kasteel dat hier ooit direct aan zee stond. Vanaf het naast de toren gelegen strandje kun je tijdens een vakantie op Sicilië bovendien genieten van de mooiste zonsondergangen boven de Middellandse Zee.

Betoverende stedentrip Palermo

Natuurlijk valt er tijdens een All Inclusive Sicilië nog veel meer te zien dan alleen het charmante Campofelice di Roccella. De actieve stratovulkaan de Etna bijvoorbeeld, die met ruim 3300 meter hoogte het landschap van het eiland domineert. En de archeologische opgravingen van Syracuse, met onder andere een groot antiek theater. Maar ook een dagtrip naar Palermo, hoofdstad van het eiland, is zo gemaakt. Tijdens een stedentrip Palermo kun je niet om de vele culturele bezienswaardigheden heen. Om te beginnen met een van de absolute hoogtepunten van de stad: de sprookjesachtige Cattedrale della Santa Vergine Maria Assunta. Een bijzondere mix van veel bouwstijlen, dankzij de verschillende overheersingen van de stad. Arabische inscripties, een portaal in gotisch-Catalaanse stijl, de marmeren Mariabeelden... En dan hebben we het nog niet eens gehad over de romaanse sarcofagen en de schatkamer.

Bekijk alle All Inclusives Sicilië (6)