NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

All Inclusive Trelawny

Een luxe zonvakantie op een tropische plek is wat je krijgt als je voor een All Inclusive Trelawny kiest. De regio in het noorden van Jamaica laat zich kenmerken door de parelwitte stranden en wuivende palmbomen. Om toch ook de luxe resorts aan het strand niet te vergeten. Zonnen, snorkelen in de Caribische Zee en van mojitos sippen doe je hier. En vergeet ook het bruisende en kleurrijke stadje Falmouth niet.

Het tropische decor van Trelawny

Je tenen begraven in het witte zand, een wuivende palmboom die voor schaduw zorgt en op het tafeltje naast je een mojito. Zo breng je een All Inclusive Trelawny door. De regio in het noorden van Jamaica wordt dan ook versierd door parelwitte palmenstranden en luxe resorts. Bij TUI kun je kiezen voor een luxe 4 sterrenhotel aan het strand en na het ontbijt met vers fruit zo het zand opstappen. En dat kan in badplaatsen als Falmouth en Rio Bueno zelfs in de wintermaanden want ook dan komt de temperatuur amper onder de 30 graden. Vergeet je de zonnebrand niet?

Een sfeervolle avond in Falmouth

Wie tijdens de All Inclusive Trelawny verblijft in een luxe hotel in Falmouth kan na het snorkelen in de Caribische Zee niet om het centrum van de stad heen. Pastelkleurige Georgiaanse huizen, marktkraampjes waar bananenbrood wordt verkocht en bandjes die reggae spelen heten je welkom. Het is hier ’s avonds goed toeven. Maar je kunt natuurlijk ook in het 4 sterrenhotel van TUI blijven en onbeperkt van de jerk-chicken eten. Zoek in het duurzame hotel daarna de spa op en laat je een paar uur in de watten leggen in de schoonheidssalon met sauna, whirlpool en stoombad.

Bekijk alle All Inclusives Trelawny (3)