Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Falmouth

Sit back and relax tijdens een vakantie Falmouth. Deze stad aan de noordzijde van het eiland Jamaica is dé bestemming voor een ontspannen zonvakantie aan de Caribische Zee. Ontdek de Georgiaanse gebouwen in het historische centrum, of plons in het zwembad bij het luxe hotel van TUI. Tropische cocktail erbij, een paar palmbomen, hangmat, helemaal top. Zo ontspannen voel je je niet snel. Op naar Jamaica!

Verliefd op Jamaica

Good vibes only, dat is Jamaica! Tijdens een vakantie Falmouth aan de noordzijde van het eiland ontdek je een stad met een authentieke charme waar palmbomen en oude Georgiaanse huizen het straatbeeld sieren. Sinds de vroege 19e eeuw is er in Falmouth qua architectuur weinig veranderd. Met andere woorden, je vind hier de meest prachtige tropische Georgiaanse gebouwen van de Caribische eilanden. Struin door het historische centrum en neem een kijkje bij Water Square. Wanneer de avond valt komt het plein tot leven, met marktkraampjes waar ze lokale lekkernijen verkopen en bandjes die live reggae muziek spelen. Dit is het échte Jamaica.

Luxe strandvakantie in Falmouth

Zonaanbidders komen niets tekort tijdens een vakantie Falmouth. De hagelwitte zandstranden lijken zó uit een Bounty-reclame te komen. Het moderne en duurzame hotel van TUI bevindt zich vlakbij het strand, ideaal toch? Hier waan je je in een tropisch paradijs. Extra leuk en bijzonder is het mini-eilandje voor de kust dat vanaf het strand te voet bereikbaar is. Ongestoord relaxen in de schaduw van een palmboom met uitzicht op de Caribische Zee. Nu nog een tropische cocktail mét een parasolletje en het grote genieten kan beginnen. En ’s avonds geniet je in een van de 8 (!) à la carte restaurants van een heerlijk diner. Dit jaar dan maar een vakantie naar Falmouth boeken? Nu is de kans.

Bekijk alle vakanties Falmouth (3)