NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Trelawny

In het noorden van Jamaica kom je niks tekort tijdens vakantie in Trelawny. De regio dankt zijn gezicht aan de parelwitte zandstranden, wuivende palmbomen en luxe hotels. Om ook de dansende koraalriffen in de azuurblauwe Caribische Zee niet te vergeten. Zie je jezelf al liggen met een mojito in je hand? Wie cultuur wil snuiven kan terecht in de stad Falmouth met de fotogenieke Georgiaanse huizen.

Populaire bestemmingen

Een luxe zonvakantie in Trelawny

Voor zonaanbidders is een vakantie Trelawny het hele jaar door een goed idee. De regio in het noorden van Jamaica kan zelfs in de wintermaanden rekenen op temperaturen van rond de 30 graden Celsius. Op een van de parelwitte stranden is het dan ook goed toeven onder een wuivende palmboom. Als de ober van het All Inclusive hotel van TUI dan ook nog een mojito komt brengen is het tropische plaatje helemaal compleet. Afkoelen kan door de Caribische Zee in te duiken en de kleurrijke koraalriffen te bewonderen. Al is een plons in de unieke Luminous Lagoon, die in het donker oplicht, zeker een aanrader tijdens de vakantie Trelawny.

Struinen door fotogeniek Falmouth

Kleurrijke kiekjes schiet je tijdens de vakantie Trelawny in de stad Falmouth. Sinds de 19e eeuw is er in Falmouth weinig verandert op het gebied van architectuur en de pastelkleurige Georgiaanse huizen zijn dan ook erg fotogeniek. Neem ’s avonds zeker een kijkje bij Water Square waar bandjes reggae spelen en je bij de marktkraampjes van lokale lekkernijen als jerk-chicken, bananenbrood en skyjuice smult. Bij TUI kun je tijdens de vakantie Trelawny verblijven in een All Inclusive hotel aan de rand van Falmouth. Na het sightseeing is het lagune-achtige zwembad de plek om bij te komen. Met een rumcocktail natuurlijk.

Bekijk alle vakanties Trelawny (3)