Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Atlantische Kust

Een zonvakantie in Arabische sferen? Dan zit je helemaal goed met een All Inclusive aan de Atlantische Kust van Marokko. Ga lekker zonnebaden op het zandstrand van Agadir met op de achtergrond het indrukwekkende Atlasgebergte. Of struin door de medina, het oude gedeelte van de stad, en laat je overdonderen door de kleuren en geuren van de souk. Zelfs na duizend-en-een-nacht ben je hier nog niet uitgekeken.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Atlantische Kust vanaf Amsterdam en Rotterdam.

All Inclusive Atlantische Kust
  • Vliegen met TUI fly
Bekijk alle All Inclusives Atlantische Kust (9)

Populaire bestemmingen

Strandvakantie in de sfeer van 1001 nacht

Voor een ontspannen zonvakantie hoef je niet per se naar de Costa del sol of de Bahamas. Wat dacht je van Marokko? Ja, je leest het goed, ook aan de Atlantische Kust kun je genieten van een heerlijke strandvakantie. Voor een extra luxe verblijf moet je tijdens je All Inclusive Atlantische Kust bij het ROBINSON Hotel in Agadir zijn. In dit schitterende hotel voel je je als een sultan in een paleis. Elke ochtend wakker worden in een ruime kamer met uitzicht op de groene omgeving. En na een uitgebreid ontbijt lekker relaxen aan het zwembad. Nog een tropische cocktail met een parasolletje erbij en het vakantieplaatje is compleet! Ook het strand in Agadir mag er zijn: goudgeel zand aan diepblauw water, ideaal voor zonaanbidders! De hoge bergpartijen op de achtergrond vormen een foto-waardig decor.

Shoppen in de souk

Een bezienswaardigheid die je zeker niet wil missen tijdens een All Inclusive aan de Atlantische Kust is de Medina, het oude gedeelte van de stad. Hier bevindt zich ook de souk, een traditionele markthal met talloze winkeltjes waar je leuke souvenirs kunt kopen. Laat je overweldigen door de geuren en kleuren van alle koopwaar die hier ligt uitgestald: van olijven tot specerijen en van keramiek tot tapijten, het is hier allemaal te koop. Ideaal als je nog op zoek bent naar een geschenk voor het thuisfront. Tip: vergeet niet af te dingen, dat is hier gebruikelijk. Sluit je bezoek aan de souk af met een kopje Marokkaanse thee in een van de traditionele theehuizen. En dan weer terug naar het hotel om vóór het eten nog even een duik in het zwembad te nemen. In het restaurant van het hotel geniet je elke avond van een heerlijke gastronomische maaltijd. En een tweede toetje mag best, je verblijft immers op basis van All Inclusive.

Bekijk alle All Inclusives Atlantische Kust (9)