Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All Inclusive Montenegro

Ontdek één van de mooiste landen van de Balkan tijdens een All Inclusive Montenegro, een Europees land met hoge bergen, dichte bossen, en een kustlijn van bijna 300 kilometer. Ontdek de middeleeuwse pracht van Budva en bewonder de torenhoge coniferen en kristalheldere meren in Durmitor National Park. Of strek je lekker uit op een strandbed bij het privéstrand bij het hotel van TUI.

All Inclusive Montenegro
  • Vliegen met TUI fly
  • Kustlijn van bijna 300 kilometer
  • Indrukwekkende natuur
  • Cultuurhistorische gebouwen
  • Bezoek Kotor, nr. 1 in de Lonely Planet

Majestueus Montenegro

Voor een vakantie vol ongerept natuurschoon ben je in Montenegro, een van de mooiste landen van de Balkan, aan het juiste adres. Neem zeker een paar wandelschoenen mee tijdens een All Inclusive Montenegro, want er valt hier heel veel moois te ontdekken: torenhoge coniferen en geurende bloemen. Niet te vergeten de bergen van Durmitor. Het panorama bij deze enorme bergketen bestaat uit diepe kloven, dichte bossen en bergmeren die schitteren in de zon. Reken maar dat een wandeling door dit natuurgebied indruk zal maken! Ben je meer een strand type? Geen probleem, met een kustlijn van bijna 300 kilometer ben je ook voor een ontspannen strandvakantie in Montenegro aan het juiste adres. Strek je uit op een strandbed bij het privéstrand van het hotel van TUI en geniet van de warme zon op je huid. Eindelijk tijd en rust om dat ene spannende boek te lezen. En wanneer het te warm wordt, neem je lekker een verkoelende duik in de Adriatische Zee.

Middeleeuws Budva

Ontdek de voordelen van een All Inclusive Montenegro tijdens een verblijf in één van de luxe hotels van TUI. Kies bijvoorbeeld voor een hotel pal aan zee en vlakbij het historische Budva. Struin door het oude stadscentrum en maak een selfie bij de middeleeuwse stadsmuur. Wordt het je een beetje te warm in de zon? Koel af met een drankje aan de bar bij het hotel van TUI. Wat dacht je van een Niksicko biertje, het officieuze nationale drankje van Montenegro? Wanneer je All Inclusive in Montenegro verblijft zijn alle drankjes en maaltijden bij de prijs inbegrepen, ideaal toch? Eerlijk is eerlijk, je drankje smaakt nóg lekkerder wanneer je weet dat je er niet extra voor hoeft te betalen.

Veelgestelde vragen Montenegro

De best beoordeelde All Inclusive hotels in Montenegro zijn Iberostar Bellevue, Montenegro Beach en Iberostar Herceg Novi

Iberostar Bellevue en Montenegro Beach zijn kindvriendelijke All Inclusive hotels in Montenegro. 

All Inclusive hotels in Montenegro die aan het strand liggen zijn Avala Resort & Villas, Iberostar Bellevue en Montenegro Beach.

De vliegtijd van Amsterdam naar Montenegro bedraagt ongeveer 3 uur. Met de auto van Utrecht naar Montenegro ben je gemiddeld 21 uur onderweg.

Ja, via GoTUI.com kun je meerdere excursies boeken in Montenegro. Bijvoorbeeld deze Highlights van Montenegro excursie.