Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Blanes

Onbeperkt eten en drinken, heldere zeeën, warm weer en prachtige stranden. Dat is wat je met een All Inclusive in Blanes te wachten staat. De badplaats Blanes, aan de Spaanse Costa Brava, is een populaire vakantiebestemming voor zonliefhebbers. Bezoek ook eens de botanische tuinen zoals de Mar i Murtra of de Pinya de Rosa of geniet van het uitzicht bij het 11e-eeuwse Castello de Sant Joan. In de avond wacht het bruisende nachtleven aan de Passeig Cortils i Vieta boulevard op je.

Zonnebaden onder de Spaanse zon in Blanes

Een All Inclusive naar Blanes neemt je mee naar de meest zuidelijke plaats van de 200 kilometer lange kuststrook Costa Brava in Catalonië, Spanje. Dankzij de ligging aan de Spaanse kust, het Mediterrane klimaat en de mooie stranden is Blanes niet voor niets een populaire bestemming voor een zonvakantie. Honger zal je tijdens de All Inclusive niet snel hebben, want je kunt iedere dag weer genieten van onbeperkt eten en drinken. Uitbuiken kan daarna op het langzaam aflopende zandstrand. Het 4 sterren hotel van TUI ligt op slechts 100 meter van het strand. Binnen no-time lig je op een luchtbedje te dobberen onder de Spaanse zon. Koel daarna lekker af door uit te waaien in de oude haven, of doe een drankje in het toeristische centrum. Er zijn daar talloze horecagelegenheden die allemaal op loopafstand liggen..

Grote botanische tuinen

Heb je even genoeg van het zonnebaden? Bezoek dan tijdens de All Inclusive in Blanes eens de plaats zelf. Zo zijn er twee grote botanische tuinen in de badplaats te vinden. De Mar i Murtra tuin is ongeveer 15 hectare groot en rijk aan ruim 4000 verschillende planten. De Pinya de Rosa heeft een nog grotere diversiteit aan planten, met onder meer verscheidene aloë’s en cactussoorten. Vanaf de resten van het 11e-eeuwse kasteel Sant Joan, dat hoog boven Blanes uittorent, heb je een prachtig uitzicht over de omgeving. Duik ’s avonds het gezellige nachtleven in of eet buiten de deur in een van de vele restaurantjes aan de Passeig Cortils i Vieta boulevard.

Bekijk alle All Inclusives Blanes (1)