Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Calafell

In het Spaanse kuststadje Calafell is het goed toeven tijdens een zonvakantie. Op het langgerekte, gouden zandstrand is altijd wel een plekje te vinden onder de zon. En ook bij de tapasbarretjes op de palmenboulevard is het goed toeven. Als je bij TUI kiest voor een All Inclusive Calafell staat het hotel aan het strand. En ook de culturele bezienswaardigheden, zoals het middeleeuwse kasteel, liggen op loopafstand.

Een rustige strandvakantie in Calafell

Op een steenworp afstand van Barcelona is het Spaanse kuststadje Calafell de ideale plek voor een rustige zonvakantie. Deze badplaats aan de Costa Dorada is vrij van massatoerisme en daardoor is er altijd wel een plekje te vinden op het langgerekte, goudkleurige zandstrand. Kies bij TUI voor een All Inclusive Calafell en je verblijft in een hotel aan het strand. Het enige wat je moet doen is de boulevard oversteken. En op deze palmenboulevard zorgen de tapasbarretjes en terrassen ervoor dat ook je inwendige ik niks tekort komt. Al kun je natuurlijk ook in het hotel van TUI van de Spaanse keuken smullen. Zo kosten een bord vol croquetas en een glaasje sangria niks extra’s.

De culturele schatten van Calafell

Voor een dagje cultuur stap je de trein naar Barcelona in. Al zijn er in Calafell zelf ook imposante bezienswaardigheden te bezoeken. Vooral het middeleeuwse El Castell de Santa Creu zal het goed doen op de vakantiekiekjes. De kapel van dit stenen kasteel is nog in zijn oorspronkelijke staat bewaard gebleven. En ook de klokkentoren en kantelen zijn indrukwekkend. Bezoek tijdens de All Inclusive Calafell ook eens Ciutadella Ibérica. Archeologen hebben op deze plek een dorp uit de IJzertijd gereconstrueerd met tombes die uit de rotsen zijn uitgehouwen. Na het sightseeing kun je in het hotel van TUI bijkomen bij het zwembad of op het balkon van je kamer.

Bekijk alle All Inclusives Calafell (1)