Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Aveyron

Verruil de stress van thuis voor de natuurpracht van de Midi-Pyreneeën en boek gelijk een Last Minute Aveyron. Dit departement ligt in het zuiden van Frankrijk. Heuvels, hoogvlaktes en ravijnen zoals Gorges du Tarn bepalen het decor van je vakantie. Wie wil wandelen, kan kiezen uit 4.000 kilometer aan route. Terwijl je loopt over de pelgrimsroute naar Santiago de Compostela, raakt je hoofd vanzelf leeg. Zo kom je verkwikt weer thuis...

Last Minute Aveyron

De natuurpracht van Aveyron

Zoek de Franse zon op en boek een Last Minute Aveyron. Dit departement vind je in de regio Midi-Pyreneeën, in het zuiden van Frankrijk. Het maakt niet uit of je van natuur, cultuur, rust of sport houdt, want in Aveyron komt iedereen tijdens de vakantie aan zijn trekken. Hoogvlaktes gaan er moeiteloos over in heuvels, waar rivieren weer diepe ravijnen hebben uitgesleten. Het regionale natuurpark Grand Causses ligt in Aveyron en is voor natuurliefhebbers een must om te bezoeken. Je ontdekt er de diepe ravijnen van Gorges du Tarn en Gorges de la Jonte, 'très magnifique'!

Wandelen in Aveyron

Met 4.000 kilometer aan wandelroutes is Aveyron een wandelwalhalla. St. Geniez d'Olt is bijvoorbeeld een prima uitvalsbasis. Vanaf het appartement van TUI in dit pittoreske dorp maak je eenvoudig de mooiste wandelingen langs de rivier de Lot. Voordeel daarvan is dat je ook nog wat cultuur meepakt in St. Geniez d'Olt. Tijdens een rondleiding door het dorp leer je waarom zijn inwoners 'marmotten' heten en zie je de oude huizen van dichtbij. Zoek je een uitdaging tijdens je Last Minute in Aveyron? Wandel dan bijvoorbeeld een deel van de langeafstandsroute GR65, beter bekend als de pelgrimsroute naar Santiago de Compostella.