Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Negombo

All Inclusive Negombo

  1. All Inclusive
  2. Sri Lanka
  3. Negombo

Tijdens een All Inclusive naar Negombo geniet je van een onbezorgde vakantie in West-Sri Lanka. De stad wordt ook wel ‘Little Rome’ genoemd met de St. Mary kerk als absoluut hoogtepunt. Maak ook zeker een bootexcursie door de Dutch Channels of in het beroemde moerasgebied Muthurajawela. Wie weet spot je wel een krokodil?! Aan het einde van de dag staat in het All Inclusive hotel in Negombo het buffet al voor je klaar.

All Inclusive Negombo
  • Met extra hoge kinderkorting
Bekijk alle All Inclusives Negombo (4)

Strandvakantie in Negombo

Een All Inclusive in Negombo staat garant voor onbezorgd genieten en is het verwennerij wat de klok slaat. In het hotel van TUI, direct aan het strand van deze kustplaats in West-Sri Lanka, staan de ligbedden aan het zwembad al voor je klaar. Na een comfortabele vliegreis van Amsterdam naar Colombo kan het genieten binnen. Met een taxi of huurauto rijd je langs de indrukwekkende kustlijn naar het luxe All Inclusive hotel in Negombo. Vanuit hier sta je direct op lange goudgele zandstrand. Hier wordt dagelijks de verse vis gedroogd, waarna deze verkocht wordt op de beroemde vismarkt van Negombo. Verder is dit strand ideaal om te relaxen onder de palmbomen of voor een ontspannen strandwandeling nadat je hebt genoten van verse visgerechten in het buffetrestaurant van je hotel. Liever actief bezig tijdens een vakantie in Negombo? Trotseer dan met een surfplank de perfecte golven van de Indische Oceaan.

Nederlandse invloeden in 'Little Rome'

Ook het hart van mening cultuurliefhebber gaat sneller kloppen tijdens een All Inclusive in Negombo. Deze stad in Sri Lanka wordt niet voor niks 'Little Rome' genoemd. Negombo kent een groot aantal kerken, waarvan de grootste: de St. Mary kerk. Het beschilderde plafond en beelden van diverse heiligen zijn werkelijk prachtig! Iets verderop vind je de Angurukaramulla Temple, dat vooral bekend is vanwege het marmeren Boeddhabeeld.

Ook bijzonder zijn de Nederlandse invloeden in Negombo. De stad is namelijk ruim anderhalve eeuw in de handen van Nederland geweest. Breng tijdens een vakantie in Negombo een bezoek aan de imposante poort van het Nederlandse Fort of maak een boottocht over de Dutch Channels.

Moerasgebied Muthurajawela

Tijdens een All Inclusive in Negombo mag een dagexcursie naar het moerasgebied van Muthurajawela ook eigenlijk niet ontbreken. Dit grootste moerasgebied van Sri Lanka ligt op circa 30 minuten rijden van je All Inclusive hotel in Negombo en is de thuisbasis voor bijna 200 verschillende soorten flora en dieren. Al varend maakt door het moeras en de lagune is de kans groot dat je een krokodil spot!

Bekijk alle All Inclusives Negombo (4)