COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Rasdhoo Atol

Vakantie Rasdhoo Atol

  1. Vakantie
  2. Malediven
  3. Rasdhoo Atol

Tijdens een vakantie Rasdhoo Atol reis je af naar het paradijs. Je verblijft op een eiland van de Malediven die omringd wordt door kraakhelder water van de Indische Oceaan. Een parelwit strand met wuivende palmbomen en luxe cabana’s maakt het decor compleet. En vergeet ook de kleurrijke koraalriffen vol schildpadden, dolfijnen en anemoonvisjes niet. Vanuit de luxe waterbungalow met houten terras spring je het water zo in.

Slapen in een watervilla op Rasdhoo Atol

Tijdens een vakantie Rasdhoo Atol reis je af naar deze paradijselijke plek in de Indische Oceaan. Rasdhoo Atol hoort bij de Malediven dat bekend staat als stukje paradijs op aarde. Stel je eens voor dat je wakker wordt in een luxe watervilla en in de verte een groepje dolfijnen uit het azuurblauwe zeewater ziet springen. Vanaf het houten terras spring je zo het kraakheldere water in waar ongerepte koraalriffen het decor vormen. En na afloop is het ontbijt met vers fruit al opgediend. Dat klinkt als een droomvakantie toch? Het is niet voor niks de nummer 1 bestemming voor een honeymoon of duikvakantie. In het luxe 4 sterren hotel van TUI kun je een snorkel lenen en de anemoonvisjes, schildpadden en roggen met eigen ogen bewonderen.

Vakantie vieren op de Malediven

Een luxe cabana delen met je partner en samen uit een kokosnoot drinken. Een goed boek lezen onder een wuivende palmboom en je voeten begraven in het parelwitte zand. Een duik nemen in het zwembad en genieten van de orchideeën en azalea’s om je heen. Op het strand dineren bij kaarslicht. Ontspannen tijdens een massage in de tropische tuin; Het zijn zomaar een paar opties die een vakantie Rasdhoo Atol onvergetelijk maken. Met TUI verblijf je op het eiland in een luxe All Inclusive hotel waar het je aan niets ontbreekt. De hele dag door geniet je van vers fruit, sushi en cocktails. En natuurlijk van de paradijselijke omgeving. Dit is een luilekkervakantie ten voeten uit.

Bekijk alle vakanties Rasdhoo Atol (1)