COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Ölüdeniz

All Inclusive Ölüdeniz

  1. All Inclusive
  2. Turkije
  3. Lycische Kust
  4. Ölüdeniz

Geniet in een oase van rust tijdens een All Inclusive vakantie in de Turkse badplaats Ölüdeniz. Neem een siësta op het privéstrand van je hotel of laat je verrassen door het Ölüdeniz Beach ofwel de Blue Lagoon. Een magische plek aan felblauw water. Een andere aanrader is een bezoek aan de Butterfly Valley waar je zestig verschillende vlindersoorten kunt bewonderen of kijk je ogen uit bij de Graftombes van Fethiye. Een All Inclusive in Ölüdeniz is zeker een aanrader.

All Inclusive Ölüdeniz
  • ‘The Blue Lagoon’
  • Het allermooiste strand van Turkije
Bekijk alle All Inclusives Ölüdeniz (4)

Oase van rust in Ölüdeniz

Kom helemaal tot rust en laat je op je wenken bedienen tijdens een All Inclusive vakantie in Ölüdeniz ten zuidwesten van Turkije. Hier kun je onbezorgd genieten van adembenemende stranden en de aangename temperaturen. Na een lekker ontbijtje wacht een fijne zonsessie op het 750 meter lange privéstrand van het vakantieparadijs. Ben je met kinderen op vakantie? Zij zullen zich opperbest vermaken in het kinderparadijs van 22.000 m² met enorm waterpark. Hier is het onbeperkt smullen van gratis snacks, ijsjes en andere lekkernijen. Na een dag waterpret schuif je in de avond zo aan bij een van de à la carte restaurants of schep je een bordje vol bij het uitgebreide buffet. Wanneer er goed voor de innerlijke mens is gezorgd trek je er ’s avonds op uit naar de hoofdstraat van Ölüdeniz. Aan deze kleine boulevard zijn diverse (dak)terrassen, cafés, restaurants en allerlei winkeltjes te vinden. Geniet van een prachtige zonsondergang wanneer je proost met een raki!

Paragliden boven de Blue Lagoon

Een andere belangrijke reden dat toeristen naar Ölüdeniz afreizen is vanwege het paradijselijke Blue Lagoon ofwel Ölüdeniz Beach. Vanaf een strandbed op het witte strand kun je de paragliders boven de Middellandse Zee zien vliegen. Dankzij de bergen rondom de Blue Lagoon is locatie erg populair onder paragliders. Wil je dit zelf ook eens proberen? Je kunt ervoor kiezen om een tandemsprong te maken. Maak de sprong vanaf het babadag gebergte op een hoogte van 1.900 meter. Tijdens deze adembenemende vlucht heb je een prachtig uitzicht over het blauwe water en de weelderige natuur. Trek er ook eens op uit naar de ‘Butterfly Valley’, welke aan de voet van de Babadag berg ligt. Hier is het mogelijk om maar liefst 60 verschillende vlindersoorten te bewonderen. Al duizenden jaren fladderen zij in deze groene vallei. Daarnaast is het zeker de moeite waard om een uitstapje te maken naar de graftombes in de naastgelegen stad Fethiye. Hier zullen de oude Lycische koningsgraven, welke in de wand van de Mendos berg zijn gebouwd, zeker de aandacht trekken. In het donker worden de tombes verlicht wat helemaal een mooi plaatje op zal leveren.

Bekijk alle All Inclusives Ölüdeniz (4)