Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

All inclusive Turgutreis

Turkije is de All Inclusive bestemming pur sang. Wil je ook onbeperkt smullen van Turkse lekkernijen en genieten van een strandvakantie aan de Egeïsche Kust? Overweeg dan eens een All Inclusive naar Turgutreis! Je luxe 5 sterren hotel ligt direct aan het strand en al struinend over de boulevard kom je uit in het levendige centrum. Aanschouw hier de prachtige moskee van Turgutreis of onderhandel op de bazaar over jouw inkopen.

Luxe strandvakantie in Turgutreis

Op de grens van de Egeïsche Zee en de Middellandse Zee in Turkije vind je Turgutreis, een levendige badplaats vanwaar je uitkijkt op de Griekse eilanden Kalymnos en Kos. Het decor wordt hier gevormd door azuurblauwe baaien en prachtige stranden die omringd worden door een groen heuvellandschap. De 5 sterren hotels van TUI bieden alles wat je van een All Inclusive in Turgutreis mag verwachten: ongekende gastvrijheid, enthousiaste animatie en elke avond smul je van de lekkerste gerechten. Bovendien loop je hier zo naar het strand van Turgutreis. Dit strand is niet al te groot en zelfs in de zomer niet overbevolkt. En het hoogtepunt van de dag? Dat moet de zonsondergang zijn. Vanaf de loopbrug is het zich adembenemend. Wat een kleurenpracht!

Onderhandelen op de bazaar

Wil je het centrum van Turgutreis ontdekken? Volg vanuit je luxe hotel de lange boulevard langs het strand en je komt vanzelf uit op het levendige plein vol gezellige restaurants en winkels, met een grote moskee als stralend middelpunt. Onderhandel met de verkopers in de gezellige smalle straatjes over jouw inkopen en loop met je handgeschilderde kommen in the pocket richting een van de vele terrasjes. In de avonduren komt hier ook het nachtleven op gang. Tip: bezoek op zaterdag de kleurrijke markt en bazaar van Turgutreis, met allerlei kraampjes met verse specerijen en typisch Turkse producten als olijven en Turkse pide. Een feest voor al je zintuigen!

Bekijk alle All Inclusives Turgutreis (1)