Bye Bye Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Ook zo toe aan wat extra zonnestralen? Eindelijk een siësta op het strand met een lekkere cocktail in de hand? In juli is de zomervakantie weer aangebroken en met een Last Minute juli van TUI vertrek je binnenkort al met de auto of het vliegtuig naar de zon. Proost in juli met een cocktail op het stand en maak herinneringen voor het leven.

Dit jaar liever dicht bij huis blijven?

Wintervakantie dicht bij huis

Bekijk het aanbod in Nederland

Voordelig op vakantie in juli

Pak de koffers maar vast in. Met een Last Minute vakantie juli lig je namelijk morgen al op het strand! Rijd bijvoorbeeld tijdens een Last Minute zonvakantie in juli naar Italië en proef alle smaken van het overheerlijke Italiaanse ijs met uitzicht op een van de diepblauwe meren. Liever een goed glas sangria? Kies dan bijvoorbeeld voor een Last Minute vliegvakantie in juli naar de Spaanse Balearen. Ontdek de rijke cultuur en natuur van deze eilandengroep en slenter over een van de gezellige avondmarkten die er in de maand juli zijn. Strijk bij aankomst in het luxe hotel van TUI neer op je balkon en proost op je vakantie. Salud!

Een Last Minute zomervakantie in juli

Ben je gebonden aan de schoolvakantie van de kids? Geen probleem! Op TUI.nl vind je een breed aanbod voor een Last Minute eind juli. Zet bijvoorbeeld met de auto koers naar de oude wijngaarden van Languedoc & Roussillon in Frankrijk. Pak het vliegtuig en geniet All Inclusive met de hele familie aan de goudgele stranden van de Portugese Algarve. Of zoek het verder weg tijdens een Last Minute in juli en verblijf in een 4 sterren hotel van TUI in ‘the Sunshine State’ Florida en live the American dream!

Populaire bestemmingen