Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Appartement Elzas

Verras je partner met een romantisch weekend weg en verblijf in een appartement in de Elzas. Deze fotogenieke Franse streek dankt zijn gezicht aan de kleurrijke vakwerkstadjes en aan de glooiende wijngaarden. Je kunt hier de streek zelfs proeven door van een Elzasser wijntje te sippen of spätzle te bestellen. Doe dat op een terras aan het water in Straatsburg en het is alsof je in een prentenboek bent beland. Santé!

Appartement Elzas

Proeven van de Elzas

Smullen van de lokale cultuur én van de fotogenieke omgeving gaat vanuit een appartement in de Elzas wel lukken. De Franse streek ligt net over de grens bij Duitsland en laat zich kenmerken door de vele wijngaarden en romantische vakwerkstadjes. Middeleeuws Bergheim is er zo een. En bij TUI kun je hier verblijven in een authentiek pand met kleurrijke luiken. Ga zeker met eigen auto naar de Elzas zodat je de Routes des Vins kunt rijden. Langs deze route staan tientallen wijnboerderijen waar je van de beroemde Elzasser wijn kunt proeven. Santé!

Wandelen door het prentenboek van Straatsburg

Ook in de culturele hoofdstad van de Elzas kun je met TUI verblijven in een appartement. Parkeer de auto in de garage en wandel naar de oude stad van Straatsburg dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Fotogenieke vakwerkhuizen aan het water, terrassen die omringd worden door kleurrijke bloemen en smalle kanalen met vele boogbruggen; Straatsburg is een levensecht prentenboek. In het appartement in de Elzas kun je ’s avonds bijkomen en zelf een spätzle in elkaar draaien. Heerlijk met Gruyère kaas, room en knapperige spekjes. En een wijntje natuurlijk.