NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Appartement Lefkas

Genieten van bergachtige natuur, witte zandstranden en rust? Reserveer dan een appartement op Lefkas. Dit Ionische eiland is een vakantieparadijs. Zonaanbidders kiezen voor een appartement in badplaats Nidri. Het zandstrand ligt op een paar minuten lopen, net als de boulevard met zijn Griekse taverna's. Tip: huur eens een auto voor een roadtrip door het groene binnenland. Daarmee ontdek je haast verlaten bergdorpjes in het groen.

Appartement Lefkas
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle appartementen Lefkas (11)

Vakantievrijheid op Lefkas

Vier vakantie in een appartement op Lefkas en ervaar de ultieme vrijheid. Lefkas is een van de Ionische eilanden. Je geniet hier van de bergachtige groene natuur, de parelwitte zandstranden en de Griekse gastvrijheid. Reserveer bijvoorbeeld een 4 sterren appartement van TUI in Nidri. Deze badplaats ligt aan een baai aan de oostkust van Lefkas. Het witte zand ligt een paar stappen verderop, dus rol de badhanddoek maar uit. Hongerig na de strandsiësta? Wandel dan terug naar het appartement om te koken. Of loop naar de boulevard van Nidri voor een portie souvlaki. Het is immers vakantie...

Roadtrip op Lefkas

Het appartement op Lefkas is het perfecte startpunt voor excursies. Huur een auto en vertrek in westelijke richting vanuit Nidri. Eerste stop zijn de watervallen van Nidri, na een kwartier in de auto. Daal af in de kloof om het water over de gele rotsen te zien stromen. Afkoelen van deze pittige wandeling? Duik dan het koude water in. Rijd daarna in 15 minuten verder naar Englouvi. Dit traditionele bergdorp ligt verborgen tussen de groene heuvels. Pak op het dorpsplein een terrasje met de locals en proost met een glas ouzo op deze geslaagde vakantie op Lefkas.

Bekijk alle appartementen Lefkas (11)