Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Appartement Mykonos

Het geliefde eiland Mykonos is de perfecte setting voor je Griekse zonvakantie. Je vindt er goudgele zandstranden met aangrenzend de azuurblauwe Egeïsche zee. Na een dag op het strand dwaal je door de charmante straatjes van Mykonos-stad. Er zijn genoeg fotogenieke plekjes; neem bijvoorbeeld de wijk Alefkandra, ook wel Klein Venetië genoemd, met witte huizen die boven de zee zweven. Boek je een appartement Mykonos, dan ontdek je de speciale plekjes van het prachtige eiland.

Appartement Mykonos
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle appartementen Mykonos (1)

Mykonos als ideale setting

Het eiland Mykonos is een geliefde Griekse vakantiebestemming. De lange zandstranden, de witte huizen en vele bezienswaardigheden zorgen voor deze waardering. Boek je een appartement in Mykonos, dan ben je gegarandeerd van een ideale setting voor een zonvakantie in Griekenland. Wat dacht je van een appartement in Mykonos-stad? Deze ligt middenin de mondaine stad waardoor je binnen no-time dwaalt door een doolhof aan steegjes vol boetiekjes en koffietentjes. Het geeft je een heerlijk vakantiegevoel, net zoals een duik in het zwembad van het hotel van TUI, geheel met uitzicht over de Egeïsche Zee.

De mooie stranden van Mykonos

Die zee leent zich ook perfect voor een dagje naar het strand. Op Mykonos liggen verbazingwekkend veel mooie stranden. Platis Gialos is zo’n wit zandstrand met daarbij een azuurblauwe zee. Maar ook het strand van Kalafati is zo prachtig. De zee bij dit strand leent zich ook nog eens perfect voor windsurfen. Beide liggen op minder dan een half uur rijden van het appartement in Mykonos-stad. Vergeet naast alle stranddagen niet de belangrijke bezienswaardigheden van Mykonos-stad te ontdekken. Neem bijvoorbeeld de wijk Alefkandra. Vanwege de bijzondere uitstraling met witte huizen en kerken die boven de zee zweven wordt deze wijk ook wel 'klein Venetië' genoemd. Ook bekend zijn de fotogenieke windmolens in Mykonos-stad en de witte Paraportiani kerk. Dat worden prachtige vakantiekiekjes.

Bekijk alle appartementen Mykonos (1)

Veelgestelde vragen Mykonos

De best beoordeelde appartementen op Mykonos zijn de appartementen van Mykonos View.

De appartementen van Mykonos View en Domna liggen in Mykonos-stad. 

Ja, via GoTUI.com kun je excursies boeken op Mykonos. Bijvoorbeeld deze Paradise Beach Cruise.

De beste reistijd voor Mykonos is in de maanden juni tot en met september. Het is dan tussen de 25 en 27 graden en de zon schijnt gemiddeld 12 uur per dag. Als je liever in een rustigere periode op vakantie wilt gaan dan is het voor-of najaar ook een goede tijd. Het is dan rond de 22 graden met 9 zonuren per dag.

De vliegtijd van Amsterdam naar Mykonos bedraagt ongeveer 3 uur.