COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Serfaus - Fiss - Ladis

Appartement Serfaus - Fiss - Ladis

  1. Appartement
  2. Oostenrijk
  3. Serfaus - Fiss - Ladis

Ontdek vanuit het appartement van TUI de pistes in het zonovergoten Serfaus-Fiss-Ladis en beleef een vakantie om nooit meer te vergeten. Wanneer de kinderen zich vermaken in het kinderland kun je zelf op de latten springen voor een tocht over de 212 pistekilometers. Waar je in de winter geniet van de sneeuw kun je in de zomer genieten van prachtige wandelingen door de bergen. Bewandel het heksenpad, bezoek het speel- en recreatieparadijs Murmliwasser of sjees van de rodelbaan de ‘Schneisenfeger’. Je zult je hier zeker niet vervelen!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Serfaus - Fiss - Ladis vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Appartement Serfaus - Fiss - Ladis
Bekijk alle appartementen Serfaus - Fiss - Ladis (2)

Zonovergoten skigebied Serfaus-Fiss-Ladis

Race deze winter over het witte dek in het zogenoemde zonneterras van Tirol. Het skigebied Serfaus-Fiss-Ladis heeft een zonnige ligging met maar liefst 2.000 zonuren per jaar. In het kindvriendelijke skigebied zal het gehele gezin zich vermaken. De kleintjes kunnen ‘s ochtends naar de skiles gaan in het kinderland in Serfaus, Fiss of Ladis waar zij een onvergetelijke wintersport zullen beleven. Trek je ski’s aan voor een tocht om de 212 km aan pistes te ontdekken welke bestaan uit 47 kilometer blauwe, 121 kilometer rode en 28 kilometer zwarte pistes. Kom na een dag op de piste tot rust in het appartement van TUI in Serfaus of Fiss. Wanneer je dan geen zin meer hebt om in je eigen keuken nog een diner klaar te maken kun je er op uit trekken naar één van de drie dorpen. Smul hier in een restaurant van een typische Oostenrijkse käsespätzle, kaiserschmarrn of een schnitzel.

Zomerrodelen door de bergen in Serfaus

Waar je in de winter over de sneeuw sjeest kun je in de zomer genieten van het prachtige wandellandschap en vele attracties in Serfaus-Fiss-Ladis. In Fiss kun je een wandeling maken tussen de bergen maar ook kiezen voor meer uitdagende wandelroute. Hier kun je het heksenpad bewandelen naar het heksenhuis welke je zult vinden na het oplossen van zeven raadsels. Bewandel de paden in Serfaus en tref bij het middenstation het speel- en recreatieparadijs Murmliwasser. Dit speelpark bestaat uit onder andere belevenis- en speelstations. Bezoek voor de afwisseling eens de ‘Schneisenfeger’ in Serfaus. Dit is een rodelbaan die start op 1.820 meter hoogte en je met een snelheid van maximaal 40 kilometer per uur door de bergen laat sjezen. Aangekomen bij het eindpunt kun je nog een verfrissende duik nemen in het meer. Geniet hierna van een heerlijk koud glas Almdudler op het zonneterras wanneer je uitkijkt over de bergen.

Bekijk alle appartementen Serfaus - Fiss - Ladis (2)

Populaire bestemmingen

Fiss(1) Fiss