COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Serfaus

Appartement Serfaus

  1. Appartement
  2. Oostenrijk
  3. Serfaus - Fiss - Ladis
  4. Tirol
  5. Serfaus

Actievelingen kunnen het hele jaar door terecht in een appartement Serfaus. Je kent het dorp vast wel omdat het bij skigebied Serfaus-Fiss-Ladis behoort. Kindvriendelijke pistes en het autovrije dorp zorgen ervoor dat Serfaus een ideale plek is voor een familievakantie. In de zomermaanden kun je er uren wandelen, mountainbiken en raften op de Inn. En dat allemaal met de zon aan de hemel. Die schijnt in Serfaus namelijk volop.

Appartement Serfaus

Genieten van de zon in Serfaus

Van het bekende Oostenrijkse trio Serfaus, Fiss en Ladis heb je vast wel eens gehoord. Vooral in de wintermaanden zijn de dorpen in Tirol een geliefde bestemming voor een skivakantie. Maar ook in de warmere maanden kun je hier actief bezig zijn in de bergwereld van de Ötztaler Alpen. Zonliefhebbers kunnen het beste kiezen voor Serfaus. De zon schijnt hier namelijk het hele jaar door. Vergeet dus niet om je zonnebril mee te nemen naar het appartement Serfaus. Zelfs in de wintermaanden kun je op het balkon van het appartement ontbijten onder de zon.

Skiën in kindvriendelijk Serfaus

Voor een familievakantie met kinderen is een appartement Serfaus de ideale uitvalbasis. Het dorp is autovrij en de pistes kindvriendelijk. Goed om te weten is dat je Serfaus bereikt met de Dorfbahn (de hoogste metro van Europa). De auto parkeer je bij de metro buiten het dorp. Zodra je gearriveerd bent kun je de latten onder binden en de 212 kilometer aan pistes van skigebied Serfaus-Fiss-Ladis onveilig maken. Meerdere kinderlanden zorgen ervoor dat de kids zich ook prima zullen vermaken. En ’s avonds kun je met z’n allen fonduen in het appartement dat geschikt is voor het hele gezin.

Een actieve zomervakantie in Serfaus

In de zomermaanden zitten actievelingen goed in het appartement Serfaus. Honderden kilometers aan wandelpaden beginnen voor de deur van het appartement en leiden je langs bloemenweiden, stromende beekjes en grillige bergen. Maar mountainbiken in Bikepark Serfaus-Fiss-Ladis en raften op de Inn rivier behoren ook tot de mogelijkheden. En dat allemaal met de zon aan de hemel. Om ook de frisse berglucht niet te vergeten. Ontspannen kan door in het centrum van Serfaus een restaurant op te zoeken en te proeven van de lokale specialiteit ‘Tiroler Gröstl’.