Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Wintersport Serfaus

Inclusief 6-daagse skipas

Zonnig, kindvriendelijk en gezellig zijn allemaal van toepassing op een wintersport Serfaus. Oh ja, en uniek want dit autovrije, Oostenrijkse dorp bereik je met de hoogste metro van Europa. Eenmaal aangekomen zorgen de 212 kilometer aan pistes in skigebied Serfaus-Fiss-Ladis en de kinderlanden voor vermaak bij jong en oud. Gelukkig kun je bij een van de vele terrassen bijkomen onder de zon en met een glaasje schnaps.

Besneeuwd en zonnig Oostenrijk

Een zonnige skivakantie in Oostenrijk is de beste manier om een wintersport Serfaus te omschrijven. Hier is het de gehele winter gezellig druk op de terrassen in de sneeuw. Dat komt omdat het dorp op het ‘Sonnenplateau’ van het Oberinntal ligt. En terwijl je hier met de zon op je gezicht van schnaps geniet is het uitzicht op de 3.000 meter hoge bergtoppen van de Ötztaler Alpen indrukwekkend. Oh ja, Serfaus is autovrij. De auto parkeer je bij aankomst buiten het dorp om met de hoogste metro van Europa, de Dorfbahn, het laatste stukje af te leggen. Uniek zo’n wintersport in Serfaus.

Kindvriendelijk Serfaus

Dat Serfaus autovrij is maakt het meteen een ideale wintersportbestemming voor kinderen. Je kunt ze met een gerust hart zelf naar de verschillenden kinderlanden laten gaan. En met een heus pretpark, een eigen skigebied én een eigen skilift zie je ze de hele dag niet weer. Bij de Nederlandstalige skileraren zijn ze in goede handen. Zo kun jij de 212 kilometer aan pistes van skigebied Serfaus-Fiss-Ladis uitproberen. En natuurlijk dineren jullie tijdens de wintersport in Serfaus samen. In het luxe hotel van TUI bijvoorbeeld waar ze kaiserschmarrn serveren.

Een zonnige après-ski

Ook in de avonduren is er genoeg te doen tijdens een wintersport Serfaus. Eigenlijk begint de après-ski hier ’s middags al als iedereen de zonnige terrassen opzoekt en de glaasjes glühwein op tafel verschijnen. Maar Serfaus heeft ook een aantal levendige pubs die tot diep in de nacht geopend zijn. Hier vliegen vooral de biertjes en de schnaps over de toonbank. Wie toe is aan een rustige avond kan terecht in de spa van het luxe hotel. Al zorgt de wifi op de kamer ervoor dat een avondje netflixen ook een optie is.

Bekijk alle Wintersport vakanties Serfaus (2)