Side

Appartement Side

  1. Appartement
  2. Turkije
  3. Side

Voor een zonvakantie vol privacy in de Turkse badplaats Side is een appartement de ideale uitvalbasis. Je kunt hier zelfs met het hele gezin verblijven. Wel zo fijn als de kinderen mee gaan. En in het luxe appartement Side ontbreekt het je aan niks. Zo is het met een cocktail goed toeven aan de rand van het spetterende zwembad. Al kun je natuurlijk ook zonnen op het gouden Kemerstrand. ’s Avonds staat het diner voor je klaar.

 

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Side vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Appartement Side
  • Badplaats aan de Turkse Rivièra
Bekijk alle appartementen Side (1)

Een luxe appartement in Side

Ga dit jaar met het hele gezin op zonvakantie naar de Turkse badplaats Side en verblijf met z´n allen in één appartement. Wel zo gezellig. Ook liefhebbers van privacy zullen zich helemaal thuis voelen in een appartement Side. En net zoals in een luxe All Inclusive resort ontbreekt het je hier aan niks. Want ook in dit duurzame appartement zijn alle dranken en hapjes bij de prijs inbegrepen. Begin de dag bij het ontbijt met vers fruit en sluit bij het diner af met Turkse mezzes. Tussendoor geniet je aan de rand van het zwembad mét spetterende glijbanen van kleurrijke cocktails en baklava. Zo zie je maar, een appartement in Turkije kan ook heel luxe zijn.

Zonnen op het Kemerstrand

Tijdens het verblijf in een appartement Side kun je heerlijk ontspannen bij het zwembad. Maar de meeste mensen komen naar deze badplaats voor de goudkleurige stranden. Het luxe 5 sterren appartement van TUI staat op steenworp afstand van het populaire Kemerstrand in het westen van Side. Steek hier je tenen in het warme zand en voel de zon je huid verwarmen. Wordt het je te heet? Dan zorgt het diepblauwe water van de Middellandse Zee voor afkoeling. Stap ’s avonds zeker eens aan boord van een traditionele gulet voor een onvergetelijke sunsetcruise.

De beroemde schatten van Side

Aan culturele hoogtepunten geen gebrek in Side. Zodra de temperatuur iets zakt is een wandeling door het autovrije centrum van de stad een aanrader. Zo kun je het historische Romeinse Amfitheater en de ruïnes van de Tempel van Apollo bewonderen. Natuurliefhebbers kunnen vanuit het appartement Side een excursie maken door de grillige bergen van het Taurusgebergte en de Manavgat watervallen bezoeken. Vergeet niet om een extra paar schoenen mee te nemen, want het uitkijkplatform bij deze waterval wil nog wel eens overstromen. ’s Avonds is het in het appartement van TUI weer tijd voor ontspanning. Zoek bijvoorbeeld de hamam op voor een Turkse zeepmassage.

Bekijk alle appartementen Side (1)