Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis

Werken in een inspirerende vakantieomgeving

Sinds enkele maanden werken we veel vanuit huis en het vooruitzicht is dat dit nog wel even zal blijven. De scheidslijn tussen werken, privé en vrije tijd vervaagt en soms word je ook gewoon gek tussen die 4 bekende muren... Een groot voordeel van thuiswerken, is dat je flexibel bent in je tijd en niet aan een locatie bent gebonden.

Daarom hebben wij de Workation geïntroduceerd: de perfecte combinatie van werken op een heerlijke vakantieplek en in je vrije tijd vakantie vieren zonder dat het je vakantiedagen kost. Een frisse duik voordat je inlogt op je laptop, een boswandeling na de lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel op het strand om het einde van een productieve werkweek te vieren? Check! Daarbij is een nieuwe omgeving ook nog eens heel goed voor je creativiteit en werkplezier.

  • Werken in een inspirerende omgeving
  • Comfortabele werkuitrusting
  • Razendsnelle WIFI
  • Ontspanningsfaciliteiten
  • Geen verlies van vakantiedagen

Kies je ideale werkomgeving

Werken in een  inspirende vakantiewerkomgeving kan met Workation op verschillende plekken. Dichtbij huis, op zonnige bestemmingen en zelfs in de sneeuw. Selecteer tijdens je boeking het kamertype “Workation” om gebruik te maken van de Workation faciliteiten.

De beste Workation accommodaties

We hebben een aantal ideale accommodaties geselecteerd, zowel dicht bij huis als op tropische plekken, waar je overdag ongestoord kunt werken. In een afgesloten ruimte met een comfortabele bureaustoel, supersnelle WiFi en goede koffie. Het adembenemende uitzicht, de inspirerende omgeving en nieuwe energie krijg je er gratis bij! En ‘s avonds, op je parttime dag en in het weekend voel je je heerlijk op vakantie.

Bekijk Workation bestemmingen

Dicht bij huis

In deze gezellige huisjes en comfortabele suites midden in de natuur kan je in alle rust werken. In Droompark De Zanding maak je bovendien gratis gebruik van de knusse tiny offices: compacte werkruimtes met alles wat je nodig hebt op een inspirerende locatie en een fantastisch uitzicht.

Bekijk het aanbod

Op zonnige bestemmingen

In deze TUI BLUE hotels op tropische locaties krijg je, tussen het werken door, energie van sporten en wellness. Of ga je voor een Workation liever naar onze splinternieuwe Time To Smile appartementen? Hier loopt een productieve werkdag naadloos over in een op-en-top vakantiegevoel!

Bekijk het aanbod

In de sneeuw

Ben je een echte sneeuwliefhebber? Een workation in de sneeuw is perfect mogelijk in deze comfortabele accommodaties. Eerst enkele dagen ongestoord werken met zicht op de besneeuwde bergtoppen en nadien een verlengd weekend skiën? Dat kan!

Bekijk het aanbod

Ontdek de voordelen van een Workation voor jouw bedrijf

Sinds enkele maanden werken we veel vanuit huis en het vooruitzicht is dat dit nog wel even zal duren.
Toonaangevende en innovatieve bedrijven zijn daarom op zoek naar een manier om hun werknemers gemotiveerd en betrokken te houden. Een groot voordeel van thuiswerken, is dat werknemers de tijd flexibel kunnen indelen en niet aan een locatie gebonden zijn. Daarbij is een nieuwe omgeving ook nog eens een stimulans voor creativiteit en productiviteit. Vraag via onderstaande button meer informatie op over Workation voor jouw bedrijf.

Ontspannen op vakantie met TUI

Ervaar een zorgeloos vakantiegevoel

Met TUI ga je met een gerust hart op vakantie. Heb je al geboekt en verandert er voor vertrek iets in je eigen situatie of op bestemming? Dan maak je zonder problemen gebruik van de omruilgarantie. Maar ook op bestemming vier je zorgeloos vakantie. Want als je dit jaar met ons op pakketvakantie gaat, krijg je er automatisch de COVID Care service bij.

Meer informatie