Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Werken in een inspirerende vakantieomgeving

Het dagelijkse kantoorleven is behoorlijk veranderd. We werken steeds meer vanuit huis. De scheidslijn tussen werken, privé en vrije tijd vervaagt en soms word je ook gewoon gek tussen die 4 bekende muren. Een groot voordeel van thuiswerken, is dat je flexibel bent in je tijd en niet aan een locatie bent gebonden.

Daarom hebben wij de TUI Workation geïntroduceerd: de perfecte combinatie van werken op een heerlijke vakantieplek en in je vrije tijd vakantie vieren zonder dat het je vakantiedagen kost. Een frisse ochtendduik voordat je inlogt op je laptop, een boswandeling na de lunch en een gezellige vrijdagmiddagborrel op het strand om het einde van een productieve werkweek te vieren? Check! Daarbij is een nieuwe omgeving ook nog eens heel goed voor je creativiteit en werkplezier. Lees hier verder waarom een Workation een goed idee is. 

  • Razendsnelle en veilige wifi
  • Comfortabele werkuitrusting
  • Ontspanningsfaciliteiten
  • Rustige werkplekken
  • Moderne look & feel

Kies je ideale werkomgeving

Werken in een inspirende vakantiewerkomgeving kan met Workation op verschillende plekken. Dichtbij huis en op zonnige bestemmingen. Selecteer tijdens je boeking het kamertype “Workation” om gebruik te maken van de Workation faciliteiten.

De beste Workation accommodaties

We hebben een aantal ideale accommodaties geselecteerd waar je overdag ongestoord kan werken, zowel dicht bij huis als op zonnige bestemmingen. In een inspirerende werkruimte met alle nodige faciliteiten die de productiviteit stimuleren en gefocust werken mogelijk maken.

Bekijk Workation bestemmingen

Dicht bij huis

In deze gezellige huisjes en comfortabele suites dicht bij huis, kan je in alle rust werken. In comfortabele werkruimtes met alles wat je nodig hebt, op een inspirerende locatie middenin de natuur en met een fantastisch uitzicht.

Bekijk het aanbod

Op zonnige bestemmingen

In deze accommodaties op zonnige locaties loopt een productieve werkdag naadloos over in een op-en-top vakantiegevoel! In de hotels krijg je, tussen het werken door, energie van de uitstekende sport- en wellness faciliteiten.

Bekijk het aanbod

Ontdek de voordelen van een TUI Workation voor jouw bedrijf

Het dagelijkse kantoorleven is voor velen behoorlijk veranderd en steeds meer mensen werken vanuit huis. Toonaangevende en innovatieve bedrijven zijn daarom op zoek naar een manier om hun werknemers energiek, gemotiveerd en betrokken te houden. Een groot voordeel van thuiswerken, is dat werknemers de tijd flexibel kunnen indelen en niet aan een locatie gebonden zijn. Daarbij is een nieuwe omgeving ook nog eens een stimulans voor creativiteit en productiviteit. Vraag via onderstaande button meer informatie op over de TUI Workation voor jouw bedrijf.

Ontspannen op vakantie met TUI

Veilig naar je TUI Workation

Door de huidige coronacrisis zijn er natuurlijk maatregelen genomen op de bestemming en in het hotel. Daarnaast hebben we de TUI Garanties die standaard bij de Workation inbegrepen zijn.

Meer informatie