Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Davos

Appartement Davos

  1. Appartement
  2. Zwitserland
  3. Davos

Een appartement mag dan wel niet zo luxe klinken, in een appartement in Davos is dat anders. De hoogstgelegen stad van Europa is namelijk een mondain kuuroord in Zwitserland en geliefd bij filmsterren en koninklijke hoogheden. En dan vertrekt de Glacier Express ook nog eens uit deze stad. Een ritje in deze beroemde trein is aan te raden, want het uitzicht op de majestueuze bergtoppen en groene alpenweiden is onvergetelijk.

Een ritje met de Glacier Express

De hoogstgelegen stad van heel Europa, mondain kuuroord en langlaufparadijs van Zwitserland. Davos heeft nogal wat titels op zijn naam staan. En dan vertrekt de beroemde Glacier Express ook nog eens vanuit deze stad. Vanuit de langzaamste sneltrein ter wereld kun je de fotogenieke landschappen van Zwitserland in al zijn glorie bewonderen. Besneeuwde bergtoppen en groene weides trekken aan je voorbij. En vergeet het beroemde Landwasser Viaduct, waar de trein overheen rijdt, niet. De foto´s kun je na afloop nog eens terugkijken in het appartement in Davos.

Waterpret in Zwitserland

In de zomermaanden is een appartement in Davos de ideale uitvalbasis voor een actieve vakantie. Wandelparadijs Dischmatal met de vele stromende beekjes en de grasweiden waar koeien grazen ligt aan je voeten. Maar ook de Davosersee zorgt voor heel wat pret. Leer windsurfen of ga kanoën op het diepblauwe meer. En dat allemaal met uitzicht op de majestueuze Alpenreuzen. Aan het eind van de dag heb je vast trek gekregen? In het appartement in Davos kun je zelf de kaasfondue klaarzetten en de hele avond smullen.

Een mondaine wintersport in Davos

Wist je dat Davos in de wintermaanden geliefd is bij filmsterren en koninklijke families? En dat heeft niet alleen te maken met de 78 kilometer aan loipes die door romantisch besneeuwde bossen kronkelen. Davos is namelijk mondain. Vanuit het appartement in Davos loop je zo het chique centrum tegemoet. Windowshoppen bij merken als Gucci & Prada terwijl de rijken der aarde je voorbij lopen met dikke bontjassen; in Davos gebeurt het iedere dag. Grote kans dat zij koers zetten naar de spa’s die de stad rijk is. Ga je ze achterna voor een avondje ontspannen?

Bekijk alle appartementen Davos (2)