Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Jungfrau Region

Actievelingen opgelet. Tijdens een Last Minute Jungfrau Region zul je je geen dag vervelen. Deze Zwitserse streek wordt omringd door het imposante bergtrio: Eiger, Mönch en Jungfrau. Vanaf die laatste kun je zelfs een treinrit maken vanaf het hoogste treinstation van Europa. Maar ook de circa 500 kilometer aan wandelpaden én ruim 220 kilometer aan pistes laten je het hele jaar door de mooiste bergpanorama’s zien.

Last Minute Jungfrau Region
Bekijk alle Last Minutes Jungfrau Region (10)

Het imposante decor van de Jungfrau Region

Verscholen tussen de imposante bergtoppen van de Eiger, Mönch en Jungfrau ligt de Zwitserse Jungfrau Region. Zodra de eerste sneeuw valt is dit een paradijs voor wintersporters, maar ook in de zomermaanden draait het tijdens een Last Minute Jungfrau Regio om actie. De circa 500 kilometer aan wandelpaden leiden je langs groene weides, kletterende watervallen en grillige bergen. Bij TUI kun je tijdens de actieve vakantie verblijven in de dorpjes Wengen, Grindelwald, Interlaken, Beatenberg en Bönigen. Beklim na een stevig ontbijt in het hotel zeker eens de Jungfraujoch bij Grindelwald. Hier vind je op 3.454 meter hoogte het hoogste treinstation van Europa. Een treinrit door de Jungfrau Region is dankzij de indrukwekkende landschappen een aanrader.

Skiën in de Jungfrau Region

In de wintermaanden draait het tijdens een Last Minute Jungfrau Region allemaal om vermaak in de sneeuw. Tussen de majestueuze alpenreuzen liggen ruim 224 kilometer aan pistes. En die zijn van verschillende moeilijkheidsgraden zodat zowel de beginners als de gevorderden de hele dag kunnen skiën. Al kun je er ook goed langlaufen en op een rustig tempo de pittoreske dorpjes en hoge bergtoppen bewonderen. Bij TUI boek je een wintersport Jungfrau Region inclusief skipas. Vanuit het luxe hotel stap je zo de pistes op. ’s Avonds de rodelbaan proberen? Of geef je de voorkeur aan een ontspan sessie in het wellnesscomplex van het hotel?

Bekijk alle Last Minutes Jungfrau Region (10)