Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Autovakantie Luxemburg

Op vakantie met je eigen auto? En geen zin om uren te rijden? Denk dan eens aan een autovakantie naar Luxemburg. Het kleinste land van Europa zit boordevol verrassingen. Van een sprookjesachtig bos- en heuvellandschap tot historische steden. Plan zeker een dagje naar Luxemburg Stad, waar je langs vakwerkhuizen slentert en de kazematten bezoekt. Tip van TUI: ontdek dit ondergrondse tunneldoolhof samen met een gids.

Populaire bestemmingen

Verrassend Luxemburg

Tijdens een autovakantie in Luxemburg ontdek je de ene verrassing na de andere. Zo ontdek je dat dit kleinste land van Europa op slechts 3,5 uur rijden van Nederland ligt. Ideaal dus voor een actieve vakantie dichtbij huis. Zodra je in Luxemburg van de snelweg af gaat, rijd je dwars door groene heuvels, dichte bossen, dorpen vol vakwerkhuizen en oude burchten. Parkeer de auto bijvoorbeeld in Escherange, in het hart van de Luxemburgse Ardennen. Hier vind je de 4 sterren camping van TUI. Ga mountainbiken in de bossen en bouw samen met de kids een dam in het beekje bij de camping. Zo beleef je de mooiste vakantieavonturen.

Ontdek Luxemburg Stad

Een dagje Luxemburg Stad is een must tijdens een autovakantie in Luxemburg. Stap op de camping in Larochette in de auto en rijd in een half uur naar deze verrassende hoofdstad. Liever met het openbaar vervoer? Pak dan de trein vanaf Mersch. Je doet er dan wel wat langer over, maar staat vervolgens wel zó in hartje stad. Wandel in Luxemburg Stad zeker door de oude wijk Grund. Smalle straatjes, de kabbelende Alzette en de fraaie vakwerkhuizen, dit is charme ten top. Even verderop liggen de kazematten, de 17 kilometer lange ondergrondse vestingwerken. Een gids vertelt tijdens een rondleiding alles over de geschiedenis ervan.

Bekijk alle autovakanties Luxemburg (17)