Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Camping Noordzeekust

Wie bij TUI een camping aan de Noordzeekust boekt, kan voordelig genieten van de vele trekpleisters in het westen van België. Wandel door het ongerepte duinlandschap naar de hoge golven van de Noordzee, voordat je bij een strandtent een Belgisch biertje bestelt. Of ga met het hele gezin zeilen op de recreatieplas van een camping in Nieuwpoort, voordat je voor verse frieten naar het gouden zandstrand gaat.

Populaire bestemmingen

Kamperen aan de Noordzeekust

Lekker uitwaaien tijdens een lange strandwandeling of luieren in de warme zonnestralen: een camping aan de Noordzeekust van België is altijd een goed idee. Kun je geen genoeg krijgen van de zilte zeelucht? Vanaf een luxe camping in Westende wandel je vanuit een stacaravan zo het brede zandstrand op. Voor een duik in de hoge golven van de Noordzee. Of voor een flinke wandeling door het ongerepte duinlandschap. Maar je kunt tijdens een vakantie in Westende natuurlijk ook op zoek gaan naar een gezellige strandtent, om het uitzicht over de Noordzee te bewonderen. Onder het genot van een Belgisch biertje natuurlijk.

Waterrijke familievakantie in Nieuwpoort

Boek je een camping aan de Noordzeekust voor een familievakantie met kinderen? Tijdens een vakantie in Nieuwpoort is niet alleen de Noordzee vlakbij. Ook dankzij het zwembad van de camping heb je aan de kids geen kind meer. Zeilen, surfen, vliegeren... En dan hebben we het nog niet eens gehad over de herten in de dierenweide. Ook heel handig: in de kitchenette van een 3- of 4-kamerstacaravan maak je in een handomdraai zelf de lekkerste maaltijden klaar. Wel zo voordelig. Geen zin om te koken? Dan kun je tijdens een vakantie in België natuurlijk ook gewoon Belgische frieten bestellen in de snackbar van de camping van TUI. Of op het gouden zandstrand van Nieuwpoort natuurlijk.

Bekijk alle campings Noordzeekust (2)