Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Camping Hérault

Wijngaarden, zandstranden, historische stadjes en uitjes voor het hele gezin. Ontdek het zelf tijdens een verblijf op een camping in Hérault in het hart van de Languedoc & Roussillon. Dit is het departement in Zuid-Frankrijk waar je een kampeervakantie vol vrijheid staat te wachten. Kies je voor zonnen op de stranden aan de Middellandse Zee in Vias Plage en Valras Plage? Of voor een boottocht op het Canal du Midi? En verken ook het historische stadje Béziers eens.

Kamperen aan de stranden van Hérault

Hoge bergen in het binnenland, weelderige wijngaarden en zandstranden aan de Middellandse Zee. Het maakt departement Hérault in het hart van de Languedoc & Roussillon ten zuiden van Frankrijk tot een uitstekende bestemming voor een kampeervakantie met TUI. En of je nu verblijft op een camping in het historische Vias Plage of in het gezellige plaatsje Marseillan Plage, de kilometerslange zandstranden liggen altijd dichtbij. Ideaal voor de kids! Emmertjes en schepjes mee en je hebt op het strand geen kind aan ze. Ga je vanavond gezellig samen koken op de camping in Hérault? Of toch maar uit eten? Wat je ook kiest, de strandboulevards van de badplaatsen aan de Middellandse Zee hebben genoeg te bieden!

Vanuit de camping naar historisch Béziers

Wissel je de dagen op de camping in Hérault graag af met een verkenningstocht? Boek dan eens een boottocht over het Canal du Midi. Dit 250 kilometer lange kanaal loopt dwars door het departement, van de kust naar Toulouse in het westen. Omringd door schaduwrijke bomen gunt het kanaal je een blik op de mediterrane 'garigue' begroeiing. Onderweg spot je ook slim gebouwde sluizen en aquaducten. Na afloop kun je in het historische stadje Béziers terecht voor een glas Chardonnay wijn op de gezellige Allées Paul-Riquet. Het stadje is tevens een paradijs voor cultuurliefhebbers, want zowel de gotische kathedraal Saint Nazaire als het Musée des Beaux-Arts zijn hier te vinden.

Kampeervakantie met kinderen in Hérault

Een familievakantie in Hérault is een uitstekend idee. Als de kinderen niet in het zwembad liggen, willen ze het liefst naar het strand. Of een ijsje eten op de boulevard van Sérignan of Valras Plage natuurlijk. Wie zijn kinderen wil trakteren op een dagje uit hoeft vanuit een camping van TUI in deze badplaatsen helemaal niet ver te reizen. Op een half uur afstand in Cap d'Agde vind je namelijk een handvol waterrijke themaparken. In Aqualand staan de spannendste glijbanen en grootste zwembaden garant voor urenlang spetterplezier. Leuk voor het hele gezin! Even een dagje niet zwemmen? Duik dan eens in de onderwaterwereld in het aquarium van Cap d'Agde. Tussen de koralen en zeepaardjes kijkt iedereen zijn ogen uit.

Bekijk alle campings Hérault (4)