Snelle Boekers Voordelen!
 • Extra korting
 • Niet aanbetalen
 • TUI Vroegboekgarantie
Cap d'Agde

Vakantie Cap d'Agde

 1. Vakantie
 2. Frankrijk
 3. Hérault
 4. Languedoc & Roussillon
 5. Languedoc & Roussillon Kust
 6. Cap d'Agde

Ga dit jaar voor een autovakantie naar de Zuid-Franse badplaats Cap d'Agde. Dankzij de maar liefst 11 zandstranden aan de Middellandse Zee vormt Cap d'Agde dé plek voor een zonvakantie in regio Languedoc & Roussillon. Houdt de badkleding aan op het La Plagette strand, of ga naar het grootste naturistenstrand ter wereld: Heliopolis. Vanuit Port Cap d'Agde kun je ook met een zeilboot een tocht langs de kust maken tijdens deze vakantie in Cap d'agde.

 

 

Vakantie Cap d'Agde
 • Stad met 11 zandstranden
 • Fort Brescou
 • Franse keuken op de markt
 • Naturistenpark
Bekijk alle vakanties Cap d'Agde (4)

Appartement Cap d'Agde

Het appartement in Cap d’Agde is de ideale uitvalsbasis voor een ontspannen strandvakantie in Zuid-Frankrijk. De badplaats in de Franse regio Languedoc & Roussillon, vlakbij Montpellier, beschikt over maar liefst grote stranden waar je heerlijk kunt zonnen. Cap d’Agde staat daarnaast ook bekend om Heliopolis, het grootste naturistenstrand in de wereld.

Een andere bezienswaardigheid waar je niet omheen kunt tijdens een vakantie in Cap d’Agde is de grote jachthaven met maar liefst 3.300 ligplaatsen. Vanuit het appartement van TUI fiets je hier zo naar toe. Voor de golfliefhebbers is er een 18-holes golfbaan op loopafstand.

Op familievakantie met kinderen? Breng dan een bezoek aan het Avonturenpark Agde Advernture of waterpretpark Aqualand, om hierna in alle comfort en privacy weer te relaxen in het luxe 4 sterren appartement in Cap d’Agde. Nog een voordeel: je hoeft niet elke avond uit eten, maar kunt ook lekker kokkerellen in de volledig ingerichte keuken.

Bekijk alle appartementen Cap d'Agde (3)

Een ultieme strandvakantie in Cap d'Agde

Met 11 verschillende zandstranden aan de Middellandse Zee is de Zuid-Franse badplaats Cap d'Agde een ideale plek voor een strandvakantie. Cap d'Agde ligt vlak bij de stad Montpellier in de regio Languedoc & Roussillon en staat bekend om het Heliopolis strand, dat het grootste naturistenstrand ter wereld is. Wie tijdens een vakantie Cap d'Agde liever de badkleding aanhoudt kan bij TUI kiezen voor een 4 sterren appartement op loopafstand van het La Plagette strand. Dit zandstrand biedt uitzicht op het Fort Brescou dat op een vulkanisch eiland voor de kust van Cap d'Agde is gelegen. Wie het fort van dichtbij wil bekijken kan via het strand naar de jachthaven Port Cap d'Agde lopen en hier een zeilboot huren voor een tocht langs de kust. Een zonvakantie in Cap d'Agde met TUI zal onvergetelijke ervaringen opleveren.

Franse aroma's op de kleurrijke markt

Cap d'Agde vormt in de zomermaanden het decor van een van de grootste markten van de regio. Iedere maandag, dinsdag, woensdag en zaterdagochtend wordt de Quai du Vieux Cap promenade achter de jachthaven versierd met marktkraampjes vol kleurrijke kruiden, bloemen en kaasjes. Absoluut een bezoek waard tijdens een vakantie in Cap d'Agde. Al struinend langs de markt in Cap d'Agde zullen de aroma's je tegemoed komen en worden je zintuigen geprikkeld om te proeven. Dat mag gelukkig ook. Wie tijdens een vakantie Cap d'Agde in een appartement van TUI verblijft kan op de markt mooi inkopen doen voor het diner dat je zelf klaarmaakt in de geheel ingerichte keuken.

Een vakantie vol waterpret Cap d'Agde

Een vakantie in Cap d'Agde staat garant voor veel waterpret. Tijdens een familievakantie kun je koers zetten naar het waterpretpark 'Aqualand' waar spannende glijbanen en rustige zwembaden zorgen voor een afwisselende dag. Wie tijdens deze vakantie aan zee kennis wil maken met de culturele kant van het water bij Cap d'Agde kan terecht in het Musée de l'Ephèbe dat gewijd is aan onderwaterarcheologie. Er liggen in het museum niet alleen wapens van de Franse marine tentoongesteld, maar ook een bronzen beeld van de Griekse jongen Ephebe, dat in een scheepswrak voor de kust van Cap d'Agde is gevonden.

Lavacultuur in de 'Zwarte Parel van Frankrijk'

Wil je je nog wat meer laten verbluffen tijdens een vakantie Cap d'Agde? In het hotel van TUI kun je een fiets huren en koers zetten naar de naastgelegen stad Agde. Deze Griekse stad is een van de oudste steden van Frankrijk en staat bekend om zijn woningen die gebouwd zijn van zwart gesteente van de vulkaan van Agde. De bijnaam van de stad is niet voor niks 'Zwarte Parel van Frankrijk'. Ook de middeleeuwse Saint-Étienne kathedraal is opgetrokken uit donkere lavablokken en daarom erg indrukwekkend om te bewonderen tijdens een vakantie in Frankrijk.

Bekijk alle vakanties Cap d'Agde (4)