VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Limburg

Camping Limburg

  1. Camping
  2. Nederland
  3. Limburg

Een camping in Limburg ligt midden in het glooiende groene heuvellandschap. Waar je vanaf de 163 meter hoge Keutenberg een panoramisch uitzicht over hebt. Gelukkig maar, want het is een flinke klim naar de top. De bezienswaardigheden van Maastricht vind je op een klein half uur rijden van de camping in Wijlre. De opvallende kerkentweeling aan het Vrijthof bijvoorbeeld. Nóg mooier met een stuk Limburgse vlaai op een gezellig terras.

Populaire bestemmingen

Gulpen(1) Gulpen

Heuvelachtig kamperen in Limburg

Wie bij TUI een camping in Limburg boekt, geniet voordelig van de trekpleisters van deze Zuid-Nederlandse provincie. En dat zijn er nogal wat. Het groene heuvellandschap van Zuid-Limburg bijvoorbeeld, dat zich uitstekend leent voor een wandeling of fietstocht. Naar de top van de Keutenberg, niet ver van een camping in Wijlre. Hou wel rekening met een flinke klim, want deze steilste helling van Nederland is op het steilste stuk wel 22%. Wat de moeite gelukkig zeker waard is. Want vanaf 163 meter hoogte heb je een panoramisch uitzicht over de glooiende weides. Doe je het tijdens een vakantie in Limburg liever wat rustiger aan? Dan kun je vanaf de camping natuurlijk ook op je gemak de kronkelingen van het kabbelende riviertje Kleine Geul volgen.

Stedentrip Maastricht

Wil je er tijdens een weekendje weg op uit om de culturele bezienswaardigheden in de omgeving te ontdekken? Vanaf de camping in Limburg ben je op de fiets in een uur in het centrum van provinciehoofdstad Maastricht. Waar je alleen al op het centraal gelegen Vrijthof ogen te kort komt. Aan het plein liggen namelijk niet minder dan 38 rijksmonumenten. De opvallende kerkentweeling Sint-Jan en Sint-Servaas bijvoorbeeld, die slechts door het steegje Vagevuur van elkaar gescheiden gebroederlijk naast elkaar liggen. En ook het roodgekleurde Spaans Gouvernement valt meteen op, vanaf een van de gezellige terrasjes aan het Vrijthof. Limburgse vlaai mét uitzicht dus.

Bekijk alle campings Limburg (1)