Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Recica ob Savinji

Camping Recica ob Savinji

  1. Camping
  2. Slovenië
  3. Recica ob Savinji

In de bergen en het groen van het Oost Sloveense binnenland ligt de camping van Recica ob Savinji. De dag kunt u actief beginnen met een ochtendwandeling of bewonder de energie van de kids in het Adrenaline Park. In de middag staat raften op de Savinja rivier gepland. Om meer te zien van de Sloveense schoonheid is een bezoek aan de Solcava Vallei meer dan de moeite waard: een prachtig stukje natuurschoon in de Sloveense Alpen.

Camping Recica ob Savinji
Bekijk alle campings Recica ob Savinji (1)

Avonturiers opgelet

Verscholen tussen de bergen en het groen van het Oost Sloveense binnenland ligt de prachtige camping van Recica ob Savinji. Met een zwemmeer aan de ene kant en een Adrenaline Park aan de andere kant is het optimaal genieten tijdens een familievakantie van TUI. ’s Avonds lekker bijkletsen en uw beleefde avonturen delen met mede vakantiegangers bij het kampvuur met marshmallows en ’s ochtends weer vroeg uit de veren om een lange ochtendwandeling in het Sloveense landschap te maken. De volgende dag lekker lang uitslapen en op naar de Savinja rivier waar ervaren rafters en avonturier zich kunnen uitleven.

Adembenemend natuurschoon

Wanneer u toch uw autovakantie in Slovenië doorbrengt, kunt u gedurende verschillende dagtrips nader kennismaken met de schoonheid van het land. Op ongeveer 40 minuten rijden, in het dal van de Sloveense Alpen, wacht er een juweeltje: de Solcava vallei. Geniet hier van panoramische uitzichten en de adembenemende watervallen. U kunt er voor kiezen om door de omgeving te gaan fietsen of hiken, maar er is ook een kabouterbos voor de kleintjes. Overigens betaalt u een kleine toegangsprijs, maar het bedrag wordt gebruikt voor het onderhoud van dit prachtige stukje Slovenië.

Bekijk alle campings Recica ob Savinji (1)