Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Sloveense Rivièra

Toe aan een ontspannen strandvakantie vol zonneschijn? Boek een Last Minute Sloveense Rivièra en voor je het weet sta je met je blote voeten op het strand voor de Adriatische Zee met de warme zon op je gezicht! Verblijf op een camping of in een luxe hotel nabij zee. Ontdek het adembenemende Besenghi degli Ughi paleis in het centrum van Izola. Of breng een bezoek aan de indrukwekkende grot van Postojna, de op één na grootste druipsteengrot ter wereld!

Last Minute Sloveense Rivièra

Uitgestrekte stranden en mysterieuze grotten

Tijdens een Last Minute Sloveense Rivièra ontdek je een adembenemend mooi stukje Slovenië met een door hoge rotsen gesierde kustlijn van ruim 45 kilometer. Hier zit je helemaal op je plek voor een ontspannen strandvakantie! Op de gezellige familiecamping van TUI aan het strand in Ankaran is het goed toeven met een boekje in de schaduw van een pijnboom terwijl de kids zich vermaken bij het zwembad. Zin in een leuk uitstapje? Stap in de auto en rijd naar de indrukwekkende grot van Postojna, de op één na grootste druipsteengrot ter wereld!

Heerlijk ontspannen in Izola

Liever een beetje meer luxe tijdens een Last Minute Sloveense Rivièra? Geen probleem! Het 4 sterren hotel van TUI in de bruisende havenstad Izola beschikt over een privéstrand waar je ongestoord kan relaxen met uitzicht op het helderblauwe water van de Adriatische Zee. In het centrum van Izola bewonder je de oude haven en doorkruis je de oude binnenstad om het Besenghi degli Ughi paleis te bewonderen. Dit paleis is een van de mooiste bezienswaardigheden van de stad en mag zeker niet op de vakantiekiekjes ontbreken. Goed om te weten: vanuit Izola rijd je heel makkelijk naar andere leuke steden zoals de Kroatische stad Porec. Hier vind je verschillende indrukwekkende bezienswaardigheden zoals de Euphrasiusbasiliek die stamt uit de 6e eeuw.