NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Camping Berner-Oberland

De een na de andere fotogenieke plek ontdek je vanaf een camping Berner-Oberland. Deze Zwitserse regio dankt zijn gezicht aan de sprookjesachtige natuur vol bergen, bossen en meren. De camping van TUI ligt aan de turquoise gekleurde Thunersee niet ver van de pittoreske stad Interlaken. Met de trein, een radarstoomboot of met de wandelschoenen kun je adembenemende omgeving in al zijn glorie bewonderen.

Populaire bestemmingen

Kamperen aan de Zwitserse Thunersee

In de Zwitserse regio Berner-Oberland kunnen natuurliefhebbers hun hart ophalen tijdens een kampeervakantie. De luxe camping van TUI staat namelijk aan de turquoise gekleurde Thunersee. Het meer wordt omringd door grillige bergen en kleurrijke bossen die sprookjesachtig afsteken tegen het blauwe water. Trek na het ontbijt op de camping in Berner-Oberland de wandelschoenen aan om de omgeving te ontdekken. Onderweg passeer je druipsteengrotten, kletterende watervallen en houten bruggen. Na de wandeltocht kun je op het strand bij de Thunersee uitrusten onder de zon.

Een dag in fotogeniek Interlaken

Een van de meest pittoreske stadjes van Zwitserland ligt aan je voeten op de camping in Berner-Oberland. Interlaken dankt zijn gezicht aan de witte huizen met rode daken. Maar ook de ligging, tussen het bergtrio Eiger, Mönch en Jungfrau en aan zowel de Thunersee als de Brienzersee, zorgt ervoor dat Interlaken erg fotogeniek is. Op een van de terrasjes in de stad is het goed toeven met een kop koffie. Wil je meer zien van de indrukwekkende landschappen die Zwitserland rijk is? Stap in Interlaken dan de trein in of kies voor een tocht over de meren met een historische radarstoomboot.

Bekijk alle campings Berner-Oberland (1)