Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Duikvakantie Bali

Stel je voor dat je tussen de indrukwekkende mantaroggen en langs kleurrijke koraaltuinen zwemt. Tijdens een duikvakantie op Bali duik je letterlijk in de tropische onderwaterwereld rondom het Indonesische eiland. In de duikschool vlak bij het hotel leer je hoe je onderwater kunt ademen. Of ga op dagtrip naar Tulamben en ontdek het Liberty wrak uit de Tweede Wereld Oorlog.

Duikvakantie Bali
  • Voordeeltarief met Garuda & Emirates
  • Flexibele reisduurmogelijkheden
Bekijk alle duikvakanties Bali (1)

Duik in de onderwaterwereld van Bali

Bali staat bekend om de mystieke tempels, groene rijstvelden en kleurrijke cultuur. Maar onderwaterwereld is minstens zo kleurrijk. Kies voor een hotel in Candi Dasa met een eigen duikschool en je duikavontuur kan beginnen. Heb je nog nooit gedoken? Geen probleem. Maak een proefduik en ervaar hoe het is om gewichtloos door het water te zweven. Je kunt hier zelfs je PADI duikbrevet halen. En als je er helemaal klaar voor bent, ga je met de gids mee op duiktrip op zoek naar bijzondere vissen en koraaltuinen. Wie weet zwemt er een zeeschildpad met je mee.

Ontdek de mooiste duiklocaties

Wie nog nooit gedoken heeft, krijgt alvast een voorproefje in Padang Bay. Het ondiepe koraal is hier ideaal voor snorkelaars en vanaf het strand bij de Blue Lagoon ben je er zo. Heb je de smaak te pakken? Duik dan in het diepe bij Tulamben. Een bezoek aan het USAT Liberty wrak uit de Tweede Wereld Oorlog mag namelijk niet ontbreken tijdens je duikvakantie. Er is hier weinig stroming en het zicht is goed waardoor het ideaal is voor de beginnende duiker. Of maak een dagtrip naar het eiland Nusa Penida, voor een wel heel indrukwekkende ervaring. Bij dive site Manta Point zwemmen de enorme mantaroggen sierlijk langs je door het heldere water. En bij Crystal Bay kijk je je ogen uit in de koraaltuinen. Als je geluk hebt spot je hier een grote maanvis (mola mola) of zelfs een haai.

Bekijk alle duikvakanties Bali (1)